Οι πιο λαμπερές παρουσίες στον γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ήταν οι κόρες της νύφης Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Με την ομορφιά, τα νιάτα αλλά και τη μεγάλη χαρά που είχαν κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, αλλά και τα φλας των φωτογράφων. Οι πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες ωστόσο ήταν αυτές που τα ίδια τα κορίτσια ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Instagram.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.