Κέρδισε τις εντυπώσεις και τα διθυραμβικά σχόλια με την κομψή της εμφάνιση
Η Τζένη Μπαλατσινού, που παντρεύτηκε σήμερα τον Βασίλη Κικίλια, ήταν μια λαμπερή νύφη, που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το απλό νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Zeus + Δione, απέσπασε από όλους διθυραμβικά σχόλια, καθώς αναδείκνυε την κομψότητά της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.
Δείτε σε δέκα καρέ την άφιξη της νύφης στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού:
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.