Τις διακοπές του στο νησί των ανέμων απολαμβάνει ο Κίεραν Τρίπιερ της Τότεναμ μαζί με την σύντροφο του εδώ και λίγες ημέρες.
Το δεξί μπακ της ομάδας του Ποτσετίνο ξεκουράζεται μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν και την παρουσία της ομάδας του στο Champions League.
Η Τότεναμ έφτασε στον τελικότου Wanda Metropolitana, όπου όμως «λύγισε» από την ανωτερότητα της Λίβερπουλ και έχασε με 2-0.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και βασικός με την Εθνική Αγγλίας μένει σε σουίτα στο Kensho στην Ψαρρού και είναι εξαιρετικά προσιτός σε όσους τον αναγνωρίζουν.
Κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια και δεν λέει όχι σε όσους του ζητάνε να βγάλουν μια selfie μαζί του, ακόμη και στην παραλία.
Κατεβαίνει κάποια βράδια στην χώρα για χαλαρές βόλτες και φαγητό μαζί με την σύντροφο του, η οποία υπομένει χαμογελαστή όσους σταματούν τον Τρίπιερ για να φωτογραφηθούν μαζί του.
Κλείσιμο
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνει στο νησί μέχρι τα μέσα ή το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.