Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Ντόντα Μιράντα στη σύζυγό του

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Ντόντα Μιράντα στη σύζυγό του

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση διαφημίζει τον έρωτά του 

doda_maket
Η «Ημέρα των Ερωτευμένων» είναι γνωστό πως γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, δεν ισχύει το ίδιο όμως για τη Βραζιλία. Εκεί ως «Ημέρα των Ερωτευμένων» έχει καθιερωθεί η 12η Ιουνίου. Με αφορμή λοιπόν, την ημέρα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Ντόντα Μιράντα αποφάσισε να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην νυν σύζυγό του Ντενίζ Σεβέρο. Ο Βραζιλιάνος αθλητής παντρεύτηκε την αγαπημένη του τον περασμένο Σεπτέμβρη και από τότε οι δυο τους φαίεται να είναι αχώριστοι.



Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: «Κάθε μέρα που περνά είμαι και πιο ερωτευμένος μαζί σου. Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και με κάνεις να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνεις. Με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Ο θεός να σε ευλογεί με αγάπη και υγεία γιατί θέλω να ζήσω μαζί σου μέχρι τα εγγόνια μας να γίνουν 100 χρόνων!».

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή ωστόσο αυτό που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από αυτό της ίδιας της συζύγου του η οποία έγραψε: «Η καρδιά μου θα εκραγεί από την αγάπη που νιώθω για εσένα. Δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο, ούτε στα πιο μεγάλα μου όνειρα. Το να είμαι δίπλα σου είναι ένα μεγάλο δώρο για το οποίο ευχαριστώ τον Θεό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης