Βασίλειος Κωστέτσος για Athens Pride 2019: Είμαστε ένας απολίτιστος λαός με κόμπλεξ

Βασίλειος Κωστέτσος για Athens Pride 2019: Είμαστε ένας απολίτιστος λαός με κόμπλεξ

Η αγανακτισμένη ανάρτηση του σχεδιαστή μόδας στο Facebook

Vasileios_New
Το δικό του μήνυμα για το φετινό Athens Pride που έγινε στο κέντρο της Αθήνας έστειλε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας ξέσπασε λέγοντας πως θα προτιμούσε να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα! Γιατί είμαστε ένας απολίτιστος λαός με κόμπλεξ...».

«Για εμένα προσωπικά, προτιμώ να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα! Γιατί είμαστε ένας απολίτιστος λαός με κόμπλεξ, με καμία επίγνωση του τι σημαίνει και του γιατί γίνεται! Απλά μου θυμίζει ένα πανηγύρι μεταξύ πολιτικού συλλαλητηρίου, διαδήλωσης και πολιτικής συγκέντρωσης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών! Με καρικατούρες γελοίων ντυσιμάτων -χωρίς καμία αισθητική- που περισσότερο μου θυμίζει του «Κουτρούλη τον γάμο» παρά… pride!

Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν μόνο και μόνο για ψηφοθηρία! Από καλλιτέχνες που επίσης χρησιμοποιούν τον gay κόσμο, ενώ ουσιαστικά τον… σιχαίνονται, όπως και οι παραπάνω πολιτικοί βέβαια!

Όπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ…» του: όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία, είτε να βεβηλώσει εκτός από τα θεία σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας ή της πατρίδας…! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο.

Όποτε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκεί που καταλαβαίνουν τον νόημα του! Για λαούς που έχουν κουλτούρα, γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μέσα σε σωστές οικογένειες, με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις, τα θέλω, τις σεξουαλικές επιλογές, τις πολιτικές επιλογές…κ.α πολλά….», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης