Η Ασημίνα του MasterChef παίζει σε video clip ενάντια στην κακοποίηση
Το «Not Alone», στο οποίο συμμετέχει η Ασημίνα Ουστάλλι ερμηνεύει ο Ελληνο-Ιταλός Dan Theo
Ο GPapa (Γιώργος Παπαβασιλείου) επιστρέφει με ένα τραγούδι-διαμαρτυρία και ένα video clip που θα σίγουρα συζητηθεί. Το single έχει τον τίτλο «Not Alone» και αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών που υποφέρουν σιωπηλά και διστάζουν να ζητήσουν άμεση βοήθεια. Σύμφωνα με τα επίσημα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, από τις 25.079 γυναίκες που απευθύνθηκαν στα Συμβουλευτικά Κέντρα από την αρχή της λειτουργίας τους, οι 18.938 (84%) αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας με δράστη το σύζυγο/σύντροφο(72/%).
Το «Not Alone» ερμηνεύει ο Ελληνο-Ιταλός Dan Theo, ο οποίος έχει σημαντικές δουλειές στο βιογραφικό του στην Αμερική, όπου έζησε για πολλά χρόνια, ενώ στο video clip πρωταγωνιστεί η πρώην παίκτρια του MasterChef 3, Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα ώστε το μήνυμα να περάσει σε όσες το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.