Λυκουρέζος: Χονδροειδέστατο ψεύδος ότι αλλάξαμε συμπεριφορά απέναντι στη Μάρθα Κουτουμάνου

likourezos-new-diki

Τη δική του οπτική στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη και την ετεροθαλή αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου περιέγραψε ο γνωστός ποινικολόγος

«Χονδροειδέστατο ψεύδος» χαρακτήρισε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος τον ισχυρισμό της Μάρθας Κουτουμάνου ότι η συμπεριφορά της ετεροθαλούς αδελφής της Μαρίας - Ελένης Λυκουρέζου και του ιδίου, άλλαξε απέναντί της μετά το θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

"Τη φιλοξενούσαμε, εκεί έμενε, εκεί κοιμόταν, εκεί έτρωγε, δεν προσέφερε τίποτε απολύτως οικονομικά, δεν εργαζόταν, δεν μπορούσε". Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μετά από τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με τη δικαστική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην κόρη του Μαρία Ελένη και την κόρη της Ζωής Λάσκαρη από τον πρώτο της γάμο, Μάρθα Κουτουμάνου εξιστόρησε τα πράγματα από τη δική του οπτική μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου, της Τατιάνας Στεφανίδου, στον Σκάι.

Λυκουρέζος για την διαμάχη με την κόρη του


«Μετά τον θάνατο της Ζωής, τον Αύγουστο του 2018, έγινε η διανομή -με τη δική μου παρουσία- όλων των πραγμάτων μεταξύ των παιδιών Μαρίας Ελένης και Μάρθας ηρεμότατα και ωραιότατα. Η κάθε μία επέλεγε τι θέλει να πάρει από τα αντικείμενα, τα ρούχα και με απόλυτη συμφωνία προχώρησε αυτή η διανομή. Όλα αυτά που λέγονται ότι άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί της είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος!», είπε και πρόσθεσε:

«Την Μάρθα Κουτουμάνου και την κόρη της τη Ζένια Μπονάτσου τις μεγάλωσα σαν κόρη μου και εγγονή μου γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ. Μετά τον θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. Η συμφωνία ήταν το ταχύτερο να αδειάσει το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να μπορέσει ή να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο, εγώ αποποιήθηκα. Δυστυχώς, η Μάρθα αποφάσισε τελικά να μείνει στο σπίτι και όχι μόνο αυτό, επί 2 ολόκληρα χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην άλλη ιδιοκτήτρια που είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Γι’ αυτό και αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη να καταφύγει στο δικαστήριο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας στο σπίτι που είχε κάθε δικαίωμα να πάει. Το δικαστήριο προ ημερών την διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και υποχρέωσε την πλευρά της Μάρθας να παραδώσει τα κλειδιά, το οποίο υποτίθεται ότι θα γίνει αύριο, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια! Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη! Ακόμα και τους πίνακες τους χαρίσαμε στη Μάρθα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές, οι οποίες θα επιλυθούν με την πώληση του ακινήτου».
Ο κ.Λυκουρέζος όμως, αναφέρθηκε και στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και το θέατρο. «Η Ζωή Λάσκαρη είχε επιλέξει τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να είναι στο θέατρο, μαζί είχαν παίξει το πρώτο έργο. Η Μάρθα Κουτουμάνου ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για το θέατρο. Από μικρή η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε, η Ζωή μαζί με τη Μαρία Ελένη πήγαινε στο θέατρο. Η Μάρθα με τη Ζένια Μπονάτσου, την αγαπημένη της κόρη που με αποκαλούσε παππού, μεγάλωσαν όλα αυτά τα χρόνια στο Πόρτο Ράφτη. Τη φιλοξενούσαμε, εκεί έμενε, εκεί κοιμόταν, εκεί έτρωγε, δεν προσέφερε τίποτε απολύτως οικονομικά, δεν εργαζόταν, δεν μπορούσε. Συνεπώς, με αγάπη τη μεγάλωσα σαν τέταρτο παιδί μου, όπως και τη Ζένια σαν εγγονή μου. Μάλιστα, η Ζωή είχε και ένα διαμέρισμα στην οδό Ομήρου που ανήκει και στα δύο κορίτσια και η Μαρία Ελένη πρότεινε να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια για να είναι στο κέντρο της Αθήνας κι εγώ δαπάνησα ένα πολύ σημαντικό ποσό για να επισκευαστεί το σπίτι, το οποίο είχε πολλά προβλήματα, υγρασία και άλλα.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έμενε σε άλλα σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη μέναμε η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Ζένια Μπονάτσου κι εγώ. Η διανομή έγινε με απόλυτη τάξη και ησυχία και πολλές μέρες ήταν παρών ο κοινός φίλος των κοριτσιών, Μάκης Σούλης. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Μάρθα αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και αρνείτο για δύο ολόκληρα χρόνια να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στη συνιδιοκτήτρια αδελφή της».

ΣΧΟΛΙΑ (36)

Κατ’αρχήν

ο γονέας δεν είναι υποχρεωμένος να συντηρεί ούτε το βιολογικό του παιδί μετά την ενηλικίωση... Πόσω μάλλον την προγονή του.

Νίκος

Ποια πρόγονη λες? Πρόγονος είναι ο Λυκουρέζος και η απόγονός του είναι η Μαρία Ελένη! Η Μάρθα δεν είναι απόγονός του, αλλά λέει ότι τη θεωρεί δικό του παιδί! Άρα πρέπει να της τα σκάει, όπως τα σκάει και στη Μαρία-Ελένη! Εδώ τα σκάει στην Καλογρίδα, γιατί να μη δώσει και στη Μάρθα? Να βγει ο Αλέξανδρος στην Κατιάνα Στεφανίδη να ζητήσει συγνώμη!

Νια

Η Ζενια δουλευει σερβιτορα και τον χειμωνα επαιζε στο θεατρο, ποιος ειπε οτι δεν δουλευει?

stelios

Εσύ το ποιον σου γερομπισμπικη μας το έδειξες... Και με το χρόνο που σου πήρε να ξεχάσεις τη γυναίκα σου αλλά και με το ποια βρήκες για να την αντικαταστησεις... Όταν θα βάλεις κι αυτη στη διαθήκη σου εκεί να δεις πάρτυ που έχει να γίνει με τις κόρες...

Νίκος

Ρε Στέλιο, ήδη την έχει βάλει την Καλογρίδα στη διαθήκη ο Λυκουρέζος! Και της αφήνει αρκετά! Άμα πεθάνει και ανοιχτεί η διαθήκη, θα πρέπει να πάνε να δουλέψουν και η Μάρθα και η Μαρία Ελένη. Αλλα επειδή είναι τεμπέλες, προβλέπω να κάθονται αραχτές και να τις συντηρεί η Ζένια. Αν δεν είχε πεθάνει η Ζωή, όλα θα ήτα ΟΚ! Η Μάρθα θα ήταν αραχτή σπίτι και θα τη συντηρούσε ο Λυκουρέζος, η Μαρία Ελένη θα έκανε την έξαλλη ζωή της και θα τη συντηρούσε ο Λυκουρέζος και όλα θα ήταν μέλι γάλα. Κρίμα που πέθανε η Ζωή...

Panos

Το σπίτι ήταν της Ζωής Λάσκαρη και φιλοξενούσε μεσα του,όποιον αυτή γουσταρε και ήθελε...Πόσο μάλλον το παιδί και το εγγόνι της. Αυτή μάλλον κρατούσε όλη την οικογένεια και τις ισορροπίες. Και από ότι φαίνεται εκ των υστέρων πρέπει αυτός να ήταν ο πιο δύσκολος ρόλος της. Ο κος Λυκουρεζος καλο είναι να μην ανακατεύεται....περισσότερο. !!!Τοσα χρονια το επαιζε πατερ φαμιλιας και το πουλουσε αυτο. Αποδεικνύεται ότι όλο το "image" του, το χρωστούσε στη Λάσκαρη.! Ας παραμερησει λοιπον κι ας μη σχολιαζει. Έχει εξάλλου τόσα θεματα στο κεφάλι του τελευταία, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά ...(μιλάω για θέματα του που εχουν δημοσιοποιηθεί.) Η Μάρθα παντως δε βλέπω να θιγει και να βγάζει στη φόρα οικογενειακά και προσωπικά θεματα. Οι άλλοι δύο το κάνουν. Αυτό σε μενα,δηλώνει τη θέση τους και τη ποιότητα τους.

Μαφ

Η Μαρθα κοντεύει να πενηνταρίσει, και δεν εργάστηκε ποτέ. Όταν λέμε δεν μπορεί να εργαστεί τι εννοούμε; Έχει κάποια αναπηρία ή έχει απλά οκνηρία;

Νίκος

Η Μάρθα είναι 50 ετών, αλλά ποτέ της δεν εργάστηκε, αφού την τάιζε η Λάσκαρη και ο Λυκουρέζος. Φυσικά και είναι ικανή να εργαστεί αλλά δεν καταδέχεται. Τί θα κάνει? Καθαρίστρια, Ταμίας σε supermarket ή γραμματέας? Δεν καταδέχεται! Άσε που ξυπνάει μετά τις 10 το πρωί. Και η άλλη η κόρη, η Μαρία Ελένη το ίδιο τεμπέλα είναι, αλλά εκείνης της δίνει λεφτά ο μπαμπάς της, γιατί είναι βιολογική του κόρη.

Max

''Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Μάρθα αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και αρνείτο για δύο ολόκληρα χρόνια να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στη συνιδιοκτήτρια αδελφή της». Υ.Γ Η αδερφη της τι κολλημα εχει δεν μας λες ρε ''παππού'' Λυκουρεζο στο να μενει η αδερφη της στο σπιτι της μανας της? Μηπως τα δημιουργεις εσυ ολα η μηπως η Μαρια-Ελενη ειναι ενα κακομαθημενο και μισο που τα θελει δικα της τα παντα? Οπως και να εχει κριμα μια γυναικα με ενα παιδι που δεν εχει καθολου χρηματα να της δημιουργειτε τετοια προβληματα. Εσυ καλα δημιουργησες την περιουσια σου (οπως την δημιουργησες ολοι γνωριζουμε πλεον) και θα εξασφαλισεις και την Μαρια-Ελενη. Την Μαρθα ειναι αμαρτια να την κυνηγατε σαν το σκυλι!!!!!!!

Τελικα έπεσε έξω σε ότι πίστευε

γι αυτόν η Λάσκαρη ... δε δέχτηκε ποτέ το παιδί και το εγγόνι της πραγματικά σαν δικά του απλως δεν ηθελε δράματα όσο ζούσε η συγχωρεμένη και βασικα ηθελε την ησυχία του όσο κινηγουσε είτε την καριέρα του ως δικηγόρος είτε διάφορες γκόμενες και ταυτόχρονα μια γυναίκα να του κάνει δωρεάν διαφήμιση (μια και την ήξερε όλη η Ελλάδα).

Τόσα λεφτά έχει αυτος και κατ επέκταση η κόρη του κι όμως ξεκατινιαζονται

για ένα κωλοσπιτο .

Νίκος

Σαν κόρη του την έχει ο Λυκουρέζος τη Μάρθα! Δεν πρόλαβε να πεθάνει η Λάσκαρη και την τάραξε στα εξώδικα για να τη διώξει από το σπίτι της μάνας της. Και ο αδιαφορεί ο Λυκουρέζοςγια το γεγονός ότι η Μάρθα ούτε λεφτά έχει, ούτε σπίτι να μείνει, ούτε να εργαστεί μπορεί. Την πετάει στο δρόμο! Ενώ στην κανονική του κόρη δίνει λεφτά! Γιατί ούτε και η Μαρία-Ελένη δουλεύει(τεμπελχανεία και οι 2 οι κόρες)!

ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Φανταστείτε, η ούτω καλουμενη υψηλή κοινωνία της χώρας ξεκατινιαζεται και βγάζει τα οικογενειακά της στη φόρα με συνεντεύξεις σε ποια; Στην Κατιανα Στεφανιδου. Χειρότερος ξεπεσμος δεν θα μπορούσε να υπάρξει!

Αυτό το Κατιανα

με αποτελείωσε ...χαχαχαχαχ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Emili-Harvey

«Καμία δικαιοσύνη», γράφει εξοργισμένο το μοντέλο στο Instagram - Ο διάσημος παραγωγός ήρθε σε συμφωνία με τις γυναίκες που τον έχουν μηνύσει ακόμα και για βιασμούε ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη και η υπόθεση να λήξει εδώ

polanski

Ο σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι ο ανταγωνισμός τους στη «μάχη» για τα Όσκαρ το 2003 είχε ως αποτέλεσμα να «ξεθαφτεί» η παλιά υπόθεση της αποπλάνησης της 13χρονης, που είχε οδηγήσει στην «απόδρασή» του από την αμερικανική δικαιοσύνη το 1977