Η Βίκυ Βολιώτη ξεσπά για τα σκουπίδια

Η Βίκυ Βολιώτη ξεσπά για τα σκουπίδια

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός 

Βίκυ Βολιώτη: Ποτέ δε φαντάστηκα τον εαυτό μου νύφη
Η Βίκυ Βολιώτη ξέσπασε στο instagram σχετικά με τα σκουπίδια που πετάει πολύς κόσμος που ανεβαίνει για να δει την όμορφη θέα από την περιοχή στην οποία μένει. Μάλιστα η ηθοποιός φωτογράφισε το σημείο, αλλά και τα σκουπίδια τα οποία, καθημερινά, «στολίζουν» τα κάγκελα.


Συγκεκριμένα σχολίασε την εικόνα γράφοντας:

«Υπάρχει ένα σημείο κοντά στο σπίτι μου που έχει υπέροχη θέα στο λεκανοπέδιο, την Ακρόπολη, τη θάλασσα. Κάθε δειλινό ανεβαίνουν εδώ – πάντα με αυτοκίνητο ή μηχανή , ποτέ με τα πόδια , εξαιτίας της μεγάλης ανηφόρας – ζευγάρια, οικογένειες, μοναχικοί τύποι προκειμένου να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.


Φέρνουν μαζί τους κι έναν καφέ, παγωτό, κάποιο σνακ ή αλκοολούχο ποτό για να μην απολαμβάνουν ξεροσφύρι την ωραία θέα. Φεύγοντας μαζεύουν τα σκουπίδια τους στη σακούλα με την οποία τα έφεραν και την κρεμούν νοικοκυρεμένα στα κάγκελα. Ότι τι; Οτι κάποιος μετά από αυτούς θα περάσει να τα ξεκρέμασει για να τα πετάξει;


Ο καιρός περνά, οι σακουλές σκίζονται, τα σκουπίδια πέφτουν κάτω. Αναρωτιέμαι λοιπόν κάθε φορά που περνάω τι εμποδίζει αυτούς τους ρομαντικούς , τους λάτρεις της όμορφης θέας να πάρουν τη σακούλα μαζί τους με το μεταφορικό τους μέσο και να την πετάξουν στον πλησιέστερο σκουπιδοτενεκέ που απέχει 100 μέτρα από κει.


Μυστήρια πράγματα! Εκτός αν το κάνουν προκειμένου να στολίσουν τα κάγκελα που μοιάζουν μονότονα έτσι καφέ που είναι και χρειάζονται κάποιες χρωματιστές πινελιές…».


Κλείσιμο
162019-90632-
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης