Η Σουηδέζα Ελσα Χοσκ, είναι γνωστό πως ποτέ δεν φοβήθηκε να πετάξει τα ρούχα της εάν εκείνη έκρινε πως το αποτέλεσμα θα είναι καλλιτεχνικό και θα βοηθήσει στην άνοδο της καριέρας της.
Έτσι λοιπόν το διάσημο «αγγελάκι» καλωσορίζει φέτος το καλοκαίρρι, με μία φωτογράφιση για το περιοδικό της ιταλικής εφημερίδας Corriere Della Sera. Για όσους δεν γνωρίζουν, η 30χρονη καλλονή, δουλεύει 15 χρόνια ως μοντέλο, μιας και ξεκίνησε από τα 14, όταν ο πατέρας της την πήγε σε πρακτορείο μοντέλων της Στοκχόλμης.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.