Δημοτικές Εκλογές: Ποιοι επώνυμοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι

Δημοτικές Εκλογές: Ποιοι επώνυμοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι

Δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές, μοντέλα, καλλιτέχνες, τραγουδιστές και παίκτες ριάλιτι ανάμεσα στους εκλεγέντες

ekloges01
Με τη διαδικασία της ενσωμάτωσης ψήφων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί πολλά είναι τα γνωστά ονόματα που κατέβηκαν στον πολιτικό στίβος και έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι.

Με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα ψηλά» μεγάλη επιτυχία σημείωσαν: Η Κατερίνα Γκαγκάκη με 5.952 ψήφους, ο Νικόλας Βαφειάδης με 5.542 ψήφους και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με 2.619 ψήφους (Ενσωμάτωση σταυρών 99,05%) οι οποίοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι.

Gagaki_Bakogiannis


Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς νικητής», η Νόνη Δούνια με 1.524 ψήφους και ο Αντώνης Νικοπολίδης με 1.179 ψήφους (Ενσωμάτωση σταυρών 100%).

Κλείσιμο

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» στον Δήμο Γλυφάδας εκλέγονται οι: Μπέσσυ Αργυράκη (1.591) και η Μαίρη Μηλιαρέση (933) (Ενσωμάτωση σταυρών 96,48).

Με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας εκλέγεται ο: Νίκος Βουρλιώτης (706) (Ενσωμάτωση σταυρών 98,04%).

Με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» για τον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται ο: Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία με 4.552 ψήφους.

View this post on Instagram

Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου , ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις Εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο .. 1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας , για τη στήριξη , για την ευκαιρία ..! Σε ευχαριστώ Δήμαρχε μας , είσαι ο μέντορας μου , ο άνθρωπος που μας διδάσκει ,που μας εμπνέει , που μας ενώνει ! Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για την ανοιχτή αγκαλιά ! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φιλους μου για την αγάπη , τη στήριξη και την κατανόηση ! Ήρθε η ώρα για δουλειά με την πιο δυνατή ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει εξελίξει το Περιστερι μας στην πιο όμορφη, στην πιο σύγχρονη , στην πιο ανθρώπινη πόλη ! Θα δώσω όλο μου τον εαυτό να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη ! Σας αγαπάω ! ♥️ @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on


Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής εκλέγεται ο: Κώστας Αναγνωστόπουλος (303) (Ενσωμάτωση σταυρών 97,75%).

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι» στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέγεται η: Σάρα Εσκενάζυ (529) Ενσωμάτωση σταυρών 96,43%.

saraeskenazi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης