O θάνατος της Τζούλια Μπάρκα σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους φίλους της. Ανάμεσα στους φίλους της και η Καίτη Φίνου η οποία την αποχαιρέτησε μέσα από το Facebook.
«Δεν σε ‘χω ούτε σε μια φωτογραφία μόνη σου και δεν θέλω να ανεβάσω από τις φωτογραφίες σου που «πουλούσαν». Πήγες εκεί πάνω και συ να βρεις το Λιζάκι, την Πόπη τον Σταθάκη μας… Καλή αντάμωση… Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιούλη Μπάρκα…», έγραψε η Καίτη Φίνου.
Η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός, sex symbol των ταινιών της δεκαετίας του 80 και του 90 είχε γνωστοποιήσει πριν λίγους μήνες τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η υγεία της.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.