Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Όταν ήμουν έγκυος φοβόμουν καθημερινά ότι θα χάσω το μωρό»

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: «Όταν ήμουν έγκυος φοβόμουν καθημερινά ότι θα χάσω το μωρό»

Συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «Nous Deux» - Η πρώην κυρία Καρεμπέ που γνώρισε για πρώτη φορά τη μητρότητα σε ηλικία 46 ετών, παραδέχεται πως, όταν ήταν έγκυος, είχε έναν «βίαιο» φόβο

andriana01
Ένα χρόνο αφότου έγινε για πρώτη φορά μαμά, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ανοίγει την καρδιά της στο γαλλικό περιοδικό «Nous Deux» μιλώντας για την ανασφάλεια που ένιωθε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

H καλλίπυγη πρώην κυρία Καρεμπέ που γνώρισε για πρώτη φορά τη μητρότητα σε ηλικία 46 ετών, παραδέχεται πως, όταν ήταν έγκυος, ένιωθε καθημερινά ότι θα χάσει το μωρό.

«Λόγω της ηλικίας μου, φοβόμουν κάθε μέρα ότι θα χάσω το μωρό μου, μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε... Ήταν ένας πολύ βίαιος φόβος», υποστηρίζει η Αντριάνα.

000_17Z53I
H Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με τον σύζυγό της


Σήμερα, όπως η ίδια επισημαίνει, ασχολείται αποκλειστικά με την μονάκριβο παιδί της.

Κλείσιμο
Η Αντριάνα γέννησε στις 17 Αυγούστου του 2018, με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο «Princess Grace» στο Μονακό. Όταν γεννήθηκε το μωρό ζύγιζε 3,2 κιλά. Η ίδια αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση της γέννησης της μικρής Νίνα ανεβάζοντας μία φωτογραφία του χεριού της στο Instagram.

Πατέρας του μωρού και σύζυγός της είναι ο Αρμένιος επιχειρηματίας Aράμ Οχανιάν. Αντριάνα και Αράμ συναντήθηκαν το 2011 στο Μαρακές όταν το πρώην μοντέλο είχε ήδη χωρίσει από τον Κριστιάν Καρεμπέ. Το πρώην μοντέλο ζει με την οικογένειά της στο Μαρόκο.

skle02
skle01

CREDIT: GETTY IMAGES / IDEAL IMAGE, AFP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης