Δεν είναι μόνο η «Sun»που έκρινε αρνητικά το ρούχο που φόρεσε η Τάμτα στη Eurovision.O Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day» και σχολίασε κάποιες από τις εμφανίσεις της Eurovision 2019. Τα σχόλια που έκανε για την εμφάνιση της Τάμτα ήταν στα ίδια πλαίσιαμε το παραπάνω δημοσίευμα:
«Η Τάμτα επηρεάστηκε από έναν περίγυρο. Δεν έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή τη Eurovision, με αυτό το τραγούδι και όλο αυτό εδώ. Μου θύμιζε πάρα πολύ Φουρέιρα το τραγούδι, κάποιες στιγμές περίμενα πως θα ακούσω το Fuego. Ήταν υποτονικό, δεν σου έμενε. Δεν υπάρχει ρούχο τώρα, κρύσταλλα κρεμασμένα είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν το λες ρούχο. Σαν το sex shop είναι… μαύρες αυτό… γεμάτες κρύσταλλα. Κουρέλι να βάλει το υποστηρίζει η Τάμτα, αλλά το κρύσταλλο είναι πάγος».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.