Με τον δικό της μοναδικό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Άρη Σπηλιωτόπουλου για το «προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ που τον αφορά», η Έλενα Ακρίτα.
Η δημοσιογράφος ανάρτησε μια φωτογραφία του πρώην στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και τη συνόδευσε με στίχους τραγουδιού για τον Αρη Βελουχιώτη.
«Θέλει λέει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Βαριά στενάζουν τα βουνά κι ο ήλιος σκοτεινιάζει, το δόλιο το Μικρό Χωριό και πάλι ανταριάζει. Λαμποκοπούν χρυσά σπαθιά, πέφτουν ντουφέκια ανάρια, ο Αρης κάνει πόλεμο μ’ αντάρτες παλληκάρια. (Τραγούδι του 1945 για τον Άρη Βελουχιώτη)» έγραψε χαρακτηριστικά.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.