Eurovision 2019: «Δεν τόλμησα να ονειρευτώ ότι θα ερχόταν η στιγμή της νίκης», λέει ο νικητής

Eurovision 2019: «Δεν τόλμησα να ονειρευτώ ότι θα ερχόταν η στιγμή της νίκης», λέει ο νικητής

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή της Eurovision Ντάνκαν Λόρενς: Τα προγνωστικά βγήκαν αληθινά αλλά εγώ συνέχισα να τα βλέπω ως προγνωστικά και μόνο. Η νίκη είναι αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς

Duncan-Laurence-Eurovision
Ο Ντάνκαν Λόρενς είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision. Μετά τη νίκη του ο Ολλανδός καλλιτέχνης εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και μίλησε για τη μεγάλη του νίκη. Ο Ντάνκαν και η Ολλανδία κέρδισαν με 492 βαθμούς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ακόμα εδώ» είπε αστειευόμενος και συνέχισε: «Η ψηφοφορία κράτησε πολλή ώρα. Του χρόνου δεν θα έπρεπε να το κάνετε αυτό ξανά γιατί μπορεί κανείς να πάθει έμφραγμα. Όταν πιστεύεις στη μουσική σου, όταν πιστεύεις στο καλλιτεχνικό σου ταλέντο, και με σκληρή δουλειά, μπορείς να το κάνεις και να φτάσεις στην κορυφή. Άρχισα έναν χρόνο πριν ως ένας συνηθισμένος συνθέτης και τραγουδιστής να γράφω τραγούδια στο δωμάτιό μου και να πού είμαι τώρα. Δεν τόλμησα να ονειρευτώ ότι θα ερχόταν η στιγμή της νίκης, γιατί η Eurovision είναι απρόβλεπτη και όλα μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό και αγαπώ τόσο τον διαγωνισμό. Όμως συνέβη, τα προγνωστικά βγήκαν αληθινά αλλά εγώ συνέχισα να τα βλέπω ως προγνωστικά και μόνο. Η νίκη είναι αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς».

Interview with Duncan Laurence from The Netherlands 🇳🇱 - Eurovision 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης