Eurovision 2019: Η πιο περίεργη ερώτηση στην Κατερίνα Ντούσκα και τα στοιχήματα

Eurovision 2019: Η πιο περίεργη ερώτηση στην Κατερίνα Ντούσκα και τα στοιχήματα

 Στο... πορτοκαλί χαλί της βραδιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των 41 χωρών

Katerine-Duska-eurovision-tel-aviv
Το βράδυ της Κυριακής ο  64ος διαγωνισμός της Eurovision στο Τελ Αβίβ σήκωσε αυλαία με την τελετή έναρξης. Στο... πορτοκαλί χαλί της βραδιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των 41 χωρών που θα βρεθούν φέτος στη σκηνή της Eurovision, αλλά και λαμπεροί καλεσμένοι από περασμένες διοργανώσεις. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες είδαμε φυσικά και την Τάμτα, που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision.  Φυσικά από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει και η Κατερίνα Ντούσκα που θα βρεθεί στη σκηνή του Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Ελλάδας.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, η Κατερίνα Ντούσκα μίλησε για την πιο περίεργη, ασυνήθιστη ερώτηση που της έχουν κάνει όσες μέρες βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. «Με έχουν ρωτήσει αν το prop (η κατασκευή που τη συνοδεύει επί σκηνής) μοιάζει με προφυλακτικό» απάντησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision.


Μιλώντας για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης, η Κατερίνα Ντούσκα εξηγεί πως σαφέστατα έχει αρχαιοελληνικές επιρροές. «Λίγο από Αφροδίτη, σίγουρα. Αλλά νομίζω πως θα μπορούσα πολύ άνετα να ανέβω και στη σκηνή με αυτό» σημείωσε.

Η Κατερίνα Ντούσκα δείχνει να αντέχει στις πιέσεις των τελευταίων ημερών στα στοιχήματα για τη Eurovision. Μάλιστα, οι αποδόσεις τη δίνουν φαβορί για τη νίκη, να έρθει δηλαδή πρώτη σε πόντους, στον ημιτελικό της Τρίτης, ακριβώς πάνω από την Τάμτα και την Κύπρο.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν δίνω βάση στα στοιχήματα. Νομίζω είναι περίεργος ο τρόπος που διαμορφώνουν τη δυναμική των καλλιτεχνών τόσο εύκολα. Πιστεύω πως είναι μόνο για πλάκα» αναφέρει η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη της Eurovision. «Δεν έχει σημασία αν είμαι πρώτη ή τελευταία, θα δώσω έτσι κι αλλιώς όλο μου το είναι» σημειώνει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης