Η Μέγκαν Μαρκλ ενθουσίασε τα... social media γιατί δεν έκρυψε τα σημάδια της εγκυμοσύνης

Η Μέγκαν Μαρκλ ενθουσίασε τα... social media γιατί δεν έκρυψε τα σημάδια της εγκυμοσύνης

«Συγχαρητήρια» και «μπράβο» για την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο πρώτο βίντεο του γιου της

megan-mesa
Δύο ημέρες μετά τη γέννηση του baby Sussex, o δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην κάμερα μαζί με το νεογέννητο. Όπως ήταν αναμενόμενο η οικογενειακή τους ευτυχία αλλά και ο μικρός έκλεψαν τις εντυπώσεις και ενθουσίασαν του Βρετανούς θαυμαστές του Παλατιού. Όμως, η Μέγκαν με αυτήν της την εμφάνιση φαίνεται πως κατάφερε να ενθουσιάσει εκατοντάδες γυναίκες που της έδωσαν μέσω των social media τα συγχαρητηριά τους! Ο λόγος; Ο λόγος είναι πως η νεαρή μητέρα δεν προσπάθησε να κρύψει την μετά τη γέννα κοιλίτσα της.


Prince Harry and Meghan introduce royal baby


«Μπράβο της! Έτσι δείχνει το 99% των γυναικών μετά τον τοκετό», έγραψε μία χρήστης του twitter ενώ μία άλλη σχολίασε: «Τα συγχαρητήρια μου στη Μέγκαν που δεν προσπάθησε να κρύψει τα κιλά της μετά τη γέννηση του γιου της, όπως κάνουν σχεδόν όλες οι διάσημες». Η Μέγκαν στο «βασιλικό» βίντεο επέλεξε να φορέσει ένα off-white αμάνικο φόρεμα το οποίο δεν έκρυβε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ούτε τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Η επιλογή του ρούχου ήταν τέλεια. Η Μέγκαν μας δέιχνει πόσο κανονικό είναι να βλέπουμε μία γυναίκα που μόλις γέννησε», έγραψε μία άλλη χρήστης του twitter.



Συστήνοντας στους Βρετανούς το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που ήταν τυλιγμένο μέσα σε μία λευκή κουβερτούλα, στην μεγαλοπρεπή αίθουσα του Αγίου Γεωργίου, η Μέγκαν είπε: «Είναι μαγικό, είναι πραγματικά καταπληκτικό. Είναι απλά ένα όνειρο. Έχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο και είμαι πραγματικά χαρούμενη.Έχει το πιο γλυκό χαρακτήρα, είναι πραγματικά πολύ ήρεμος». Χαμογελώντας και οι δύο, ο πρίγκιπας Χάρι αστειευόμενος, είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω από ποιον το πήρε αυτό».

Το πριγκιπικό ζεύγος επθιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει στη Βασίλισσα τον όγδοο δισέγγονό της αργότερα μέσα στην ημέρα, στον Πύργο Ουίνδσορ. «Θα είναι μια υπέροχη στιγμή όταν θα παρουσιάσω το μωρό και σε άλλα μέλη της οικογένειας», είπε η Μέγκαν προσθέτοντας ότι η μητέρα της, η Ντόρια Ρέγκλαντ «είναι μαζί μας». Μιλώντας για τις πρώτες τους ημέρες ως γονείς, η Μέγκαν είπε: «Είναι μαγικό, απίστευτο. Είμαι με τους δύο καλύτερους τύπους στον κόσμο και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Κλείσιμο
meghan_harry2_2








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης