Madonna: Όταν έδωσα στα παιδιά μου κινητά τηλέφωνα ήταν «το τέλος της σχέσης μας»

Ούτε καν η «βασίλισσα της pop» δεν είναι άτρωτη από τα προβλήματα των σύγχρονων γονιών

Ούτε καν η βασίλισσα της pop δεν είναι άτρωτη από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι γονείς. Στα 60 της χρόνια, η πάντα δραστήρια Madonna διαθέτει πλέον αρκετή εμπειρία ως γονιός, αφού έχει έξι παιδιά, τα τέσσερα υιοθετημένα. Η μεγάλη εμπειρία της τη βοηθά να μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλαμβάνει. Ένα από αυτά τα λάθη, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα η Madonna, ήταν να δώσει σε κάποια από τα παιδιά της κινητά τηλέφωνα όταν έκλεισαν τα 13 τους χρόνια.

Η τραγουδίστρια εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue ότι με αυτήν της την πράξη, όπως συνειδητοποίησε αργότερα, χάλασε το δέσιμο που είχε μετα παιδιά της. Κατά συνέπεια, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει το ίδιο σφάλμα με τον γιο της Ντέιβιντ που έκλεισε πρόσφατα τα 13. «Έκανα λάθος όταν έδωσα στα μεγαλύτερα παιδιά μου κινητά όταν έγιναν 13. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν το τέλος της σχέσης [με τα παιδιά μου]. Όχι οριστικά, αλλά έγινε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής τους. Δέχτηκαν μια πλημμύρα από εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλα άτομα. Αυτό είναι πολύ κακό για την προσωπική εξέλιξη ενός ανθρώπου».

O 13χρονος Ντέιβιντ, που είναι υιοθετημένος, δεν έχει ακόμα κινητό. Όπως αναφέρει η διάσημη μαμά του στην συνέντευξή της, απ' όλα τα παιδιά της είναι εκείνος που «την πιάνει» πιο πολύ. «Είναι το παιδί μου με το οποίο έχω τα περισσότερα κοινά. Αισθάνομαι ότι με καταλαβαίνει» λέει η Madonna για τον έφηβο που φοιτεί στην Ακαδημία της Μπενφίκα στη Λισαβόνα και ονειρεύεται να γίνει άσος του ποδοσφαίρου.

Αν και είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Ντέιβιντ, η «βασίλισσα της ποπ» ήταν κάπως επικριτική για τη μεγαλύτερη κόρη της, Λούρδη. «Δεν έχει τον ίδιο δυναμισμό με εμένα. Πιστεύω ότι τα social media την επηρεάζουν αρνητικά και την κάνουν να πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα της προσφέρουν πράγματα επειδή είναι η κόρη της Madonna. Προσπαθώ να της δώσω παραδείγματα για άλλα παιδιά διασήμων που το έχουν ξεπεράσει αυτό και τελικά ο κόσμος τα παίρνει σοβαρά για αυτό που κάνουν», είπε χαρακτηριστικά η 60χρονη pop star.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr