Γεννάει η Μέγκαν Μάρκλ: Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ

Γεννάει η Μέγκαν Μάρκλ: Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ

Το παλάτι επιβεβαίωσε ότι η δούκισσα έχει μπει στις ωδίνες από νωρίς σήμερα το πρωί 

harry_meghan_pregnant_art
Τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε ο τοκετός της δούκισσας του Σάσεξ με τον πρίγκιπα Χάρι στο πλευρό της. 
Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας έρχεται σήμερα στον κόσμο το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 'Οπως αποκάλυψε πρώτο το δίκτυο Sky News ο τοκετός της δούκισσας του Σάσεξ ξεκίνησε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες και όταν το νέο βασιλικό μωρό έρθει στον κόσμο η είδηση θα γίνει γνωστή και από τον νέο λογαριασμό στο Instagram του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με την βασιλική συντάκτρια του Sky News, Rhiannon Mills, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η Μέγκαν θα φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο στη νέα κατοικία του ζευγαριού στο Frogmore Cottage ή αν έχει ήδη μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, που βρίσκεται στο Σάρεϊ, 25 χιλιόμετρα από το Ουίνδσορ.

Πάντως, στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρίσκεται, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

 Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό  πως αν περνούσε ένα ακόμη 48ωρο, τότε η 37χρονη δούκισσα θα γεννούσε με πρόκληση του τοκετού

Το βασιλικό μωρό είναι το πρώτο παιδί του πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ. 
Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παπού του Κάρολο, τον θείο του Ουίλιαμ, τα εξαδέλφια του Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις και τον πατέρα του Χάρι.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το φύλο του μωρού θα είναι έκπληξη και για τους γονείς, αφού δεν ήθελαν να ξέρουν πριν τη γέννησή του, αν είναι αγόρι ή κορίτσι.
Το μωρό θα είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισσάβετ, ενώ το ζευγάρι είχε ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη στις 15 Οκτωβρίου. 

Κλείσιμο






Το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε την είδηση πως ο τοκετός της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, ξεκίνησε σήμερα το πρωί, αλλά στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται αν η Μέγκαν βρίσκεται στο σπίτι ή αν έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η δούκισσα είχε εκφράσει την επιθυμία να γεννήσει το πρώτο της παιδί στο σπίτι του ζευγαριού και, σύμφωνα με τη Daily Star, η διαδικασία του τοκετού βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην βασιλική κατοικία του ζευγαριού, στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ. Ο βρετανικός Τύπος υποστήριζε πως η δούκισσα του Σάσεξ θέλει να «σπάσει» την βασιλική παράδοση και να μην γεννήσει το νέο βασιλικό μωρό στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου «St Mary’s Hospital», στο Λονδίνο, όπως είχε κάνει στο παρελθόν η πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και η Κέιτ Μίντλετον, που γέννησε στο ίδιο νοσοκομείο με την μητέρα του Ουίλιαμ και του Χάρι και τα τρία της παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης