Τζουντ Λο: Το «άτακτο αγόρι» παντρεύτηκε για δεύτερη φορά

Τζουντ Λο: Το «άτακτο αγόρι» παντρεύτηκε για δεύτερη φορά

Ποια είναι η 32χρονη ψυχολόγος Φιλίπα Κόαν που μετά από 16 χρόνια εργένικης ζωής τον έκανε να ξαναπαντρευτεί - Ο Λο από τις σχέσεις του έχει αποκτήσει πέντε παιδιά - Οι γυναίκες που τον σημάδεψαν

Jude_Law-Filipa_Kan
O Τζουντ Λο δεν είναι πια εργένης. Στα 46 του χρόνια ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την εκλεκτή της καρδιάς του Φιλίπα Κόαν.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο ηθοποιός και η 32χρονη ψυχολόγος «συνελήφθησαν» να βγαίνουν την Πρωτομαγιά από το δημοτικό μέγαρο του κεντρικού Λονδίνου.

Το ζευγάρι ιδιαίτερα καλοντυμένο με τον Τζουντ να φοράει ένα κομψό μπλε κουστούμι, καπέλο και τη Φιλίπα να ξεχωρίζει με ένα μπεζ μίνι φόρεμα και γόβες στο χρώμα του δέρματος. Η νύφη κρατούσε ένα μπουκέτο πολύχρωμα λουλούδια.


Σύμφωνα με τη «Sun» οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ το ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της τελετής έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η απόφαση του ζευγαριού να παντρευτεί έτσι ξάφνιασε πολλούς, καθώς όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι σχεδίαζε έναν πιο λαμπερό γάμο στη Γαλλία.

Η σχέση του ζευγαριού
Ο Τζουντ Λο και η Φιλίπα Καν έκαναν γνωστή τη σχέση τους το 2015, όταν εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Hay. «Είναι τρελός μαζί της. Λατρεύει το πόσο έξυπνη είναι και θεωρεί πολύ αναζωογονητικό το γεγονός πως δεν είναι από τον κόσμο της showbiz. Είναι ερωτευμένος και δεν θέλει να το χαλάσει», είχε πει άνθρωπος που τους γνωρίζει.

Law-Kan
Κλείσιμο


Ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του λέγοντας: «Η Φιλίπα είναι δική μου και κανενός άλλου. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Η σχέση μας είναι ένα πολύ ιδιωτικό θέμα και πιστεύω πως λειτουργεί τόσο καλά εξαιτίας αυτού».

Δείτε εδώ και άλλες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού

Δεύτερος γάμος και πέντε παιδιά
Είναι η δεύτερη φορά που ο πατέρας 5 παιδιών, Τζουντ Λο ντύθηκε γαμπρός, καθώς υπήρξε παντρεμένος με την σχεδιάστρια Σάντι από το 1997 μέχρι το διαζύγιό τους το 2003. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον 22χρονο πλέον Ράφερτι, την 18χρονη Ίρις και τον 16χρονο Ρούντι.

Ο Τζουντ Λο έχει επίσης την 9χρονη κόρη Σοφία με το μοντέλο Σαμάνθα Μπούρκε και την 4χρονη Άντα με την μουσικό Κάθριν Χάρντινγκ.

Ο διάσημος ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι και με την επίσης ηθοποιό Σιένα Μίλερ, με τον Τζουντ Λο να της ζητά δημόσια συγνώμη μετά από μια σχέση του με την νταντά των παιδιών του.

Όλες οι γυναίκες του Τζουντ Λο


Sadie_Frost_Jude_Law

Σάντι Φροστ: Η πρώτη του σύζυγος με την οποία έμεινε παντρεμένος έξι χρόνια και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά


Sienna_Miller_-Lude_Law

Σιένα Μίλερ: Δεν παντρεύτηκαν, δεν έκαναν παιδιά. Η σχέση τους ήταν δυνατή μέχρι που ο Λο αναγκάστηκε να απολογηθεί επειδή την απάτησε με την νταντά των παιδιών του



Daisy_Wrigth-Lude_Law

Ντέζι Ράιτ: Η πέτρα του σκανδάλου, η νταντά που μπήκε ανάμεσα στον Τζουντ και τη Σιένα


Samantha_Burke-_Jude_Law

Σαμάνθα Ντουρκ: Το μοντέλο που το 2009 έγινε η μητέρα του τέταρτου παιδιού του Λο

Jude-Law-and-Catherine-Harding

Κάθριν Χάρντινγκ: Η γυναίκα που χάρισε το 2015 στον άτακτο Τζουντ ένα κοριτσάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης