Καρδιακή προσβολή έπαθε ο Λάρι Κινγκ

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο Λάρι Κινγκ

Ο διάσημος παρουσιαστής στο παρελθόν είχε υποστεί ακόμα δύο καρδιακά επεισόδια

larry_King
Δύσκολες στιγμές περνάει ο πασίγνωστος παρουσιαστής, Λάρι Κινγκ. Σύμφωνα με το TMZ έπαθε καρδιακή προσβολή την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του. Ο ίδιος τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί την ίδια μέρα σε αγγειογραφία, η οποία και έγινε με επιτυχία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, ο Λάρι Κινγκ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ωστόσο, η υγεία του είναι ήδη αρκετά βεβαρημένη.

To 1987 είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και έκανε χειρουργική επέμβαση bypass. Έκτοτε έκοψε «μαχαίρι» την νικοτίνη: σταμάτησε να καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα κι έχασε αρκετό βάρος.Τα τελευταία 30 χρόνια ο Κινγκ είχε προβλήματα με την καρδιά του και όχι μόνο...

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Αμερικανός δάσκαλος της δημοσιογραφίας ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεση κακοήθους όγκου. Επίσης, ο διάσημος παρουσιαστής πάσχει από διαβήτη τύπου 2.

Ο Λάρι Κινγκ υπηρέτησε επί 60 χρόνια το δημοσιογραφικό λειτούργημα.Έχει πάρει συνεντεύξεις απ' όλους τους προέδρους των ΗΠΑ - από τον Ρίτσαρντ Νίξον έως τον Μπαράκ Ομπάμα.

Έχει στο ενεργητικό του οκτώ γάμους και επτά διαζύγια. Η τελευταία του σύζυγος είναι η ηθοποιός Shawn Southwick-King. Από τους γάμους έχει αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης