Οι Antique ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια

Οι Antique ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης θα κάνουν μια και μοναδική συναυλία τον ερχόμενο Ιούλιο στη Σουηδία

Antique
Την πιο μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η Έλενα Παπαρίζου στους θαυμαστές της, καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την επανένωση των Antique για μία και μόνο συναυλία τον ερχόμενο Ιούλιο στη Σουηδία.

Ειδικότερα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης, το μουσικό δίδυμο των Antique, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην Eurovision το 2001, θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από περίπου 16 χρόνια με αφορμή τα 20α γενέθλια του δημοφιλούς συγκροτήματος, που ξεκίνησε την καριέρα του τον Απρίλιο του 1999 και γνώρισε τεράστια πανευρωπαϊκή επιτυχία.

Οι Antique θα εμφανιστούν «για μια και μόνο βραδιά» στο Gothenburg και συγκεκριμένα στο Slottsskogsvallen στις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet («Who Love’s The 90’s»).

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου Instagram:


Η μουσική πορεία των Antique
Κλείσιμο
Η Έλενα Παπαρίζου σε ηλικία δεκαεπτά ετών σχημάτισε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη το συγκρότημα Antique. Το πρώτο single του συγκροτήματος με τίτλο «Όπα Όπα» έγινε πλατινένιο και έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλη τη Σκανδιναβία.

Στο διαγωνισμό της Eurovision του 2001, οι Antique κατέκτησαν την τρίτη θέση με το τραγούδι «I Would Die for You» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Αντώνη Παππά.

Antique - (I Would) Die For You (E.S.C. 2001 BBC Broadcast)


Το single έγινε δύο φορές πλατινένιο στην Ελλάδα εκτοξεύοντας την καριέρα του συγκροτήματος στην χώρα. Επίσης, έγινε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά κλαμπ και ηχογραφήθηκε σε πολλές γλώσσες.

Αν και οι Antique σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, διαλύθηκαν το 2003 και αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα χωρίς να αποκλείσουν την πιθανότητα να επανενωθούν στο μέλλον. Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως το συγκρότημα «έκανε τον κύκλο» του και ότι θα ήταν καλό να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους, ο καθένας μόνος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης