Στάθης Ψάλτης: Τα συγκινητικά λόγια της Χριστίνας Ψάλτη για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

Στάθης Ψάλτης: Τα συγκινητικά λόγια της Χριστίνας Ψάλτη για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την 21η Απριλίου του 2017

psaltis
Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή την 21η Απριλίου του 2017.  Η σύζυγός του, Χριστίνα Ψάλτη, η οποία ήταν στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού μέχρι την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή, ανάρτησε μια φωτογραφία του Στάθη της στα social media όπου αναφερόταν:


«Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη».


Η Χριστίνα Ψάλτη σε συνέντευξη της στην Ελεονώρα Μελέτη και στο «Μετά τα μεσάνυχτα» πριν λίγους μήνες είχε μιλήσει για τους λόγους που δεν συνηθίζει να αναφέρεται πια δημόσια στον Στάθη Ψάλτη, αναφέροντας:


«Είναι πολύ σκληρό να το περνάς όλο αυτό! Εμένα με βοήθησε ο Θεός, ο πνευματικός, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Δεν θέλω πλέον να μιλάω γι’ αυτό επειδή σέβομαι το παρελθόν μου, σέβομαι αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο που είχα την τιμή να είμαι 22 χρόνια. Θέλω να τον κρατήσω μόνο για μένα.

Θεωρώ ότι το πουλάς έτσι, κι εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου, είναι καθαρά δικό μου. Μέσα από αυτή τη σπουδαία σχέση έγινα πολύ καλύτερος άνθρωπος. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην το ζήσει αυτό. Για μένα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου».


Δείτε την ανάρτησή της:


Κλείσιμο
psalti1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης