Η Ξανθή Τζερεφού του GNTM αποκαλύπτει: «Μου πρότεινε 3.000 ευρώ για πληρωμένο σεξ»

Η Ξανθή Τζερεφού του GNTM αποκαλύπτει: «Μου πρότεινε 3.000 ευρώ για πληρωμένο σεξ»

Το plus size μοντέλο του ριάλιτι ομορφιάς δεν πίστευε στα μάτια της 

Xanthi_Tzerefou
Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Ξανθή Τζερεφού, το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά που ξεχώρισε στην κατηγορία plus size στο «Greece’s Next Top Model».

Η Ξανθή μιλά ανοιχτά για την ανήθικη πρόταση που, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, δέχτηκε στο Instagram, αναφέρεται στο αυτοάνοσο που της χτύπησε την πόρτα σε ηλικία μόλις επτά ετών και εξηγεί γιατί εάν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει, θα επέλεγε και πάλι να πάσχει από διαβήτη. Τι την οδήγησε στην απόφαση να αυξήσει το βάρος της; Πώς την βοήθησε ειδικός επιστήμονας να πάρει 25 κιλά;


Αμέσως μετά ο Ζαφείρης Οικονόμου, γνωστός και ως Ζαφείρης Ντούρος, αποκαλύπτει ότι άφησε την καριέρα του ως πρωταγωνιστής πορνό επειδή ήθελε να «νοικοκυρευτεί». Πώς βρέθηκε στον κόσμο των αισθησιακών ταινιών και πώς αντέδρασαν οι δικοί του άνθρωποι όταν τους είπε ποια ακριβώς είναι η δουλειά του; Επίσης, εξηγεί πώς γυρίζονται οι ταινίες πορνό. Πώς συνδύαζε το συγκεκριμένο επάγγελμα με την προσωπική του ζωή; Ακόμα, ο Ζαφείρης Οικονόμου μιλά για τη σύζυγό του, για τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή. Πώς την γνώρισε, πώς αντέδρασε εκείνη όταν έμαθε για το παρελθόν του; Στο τέλος της εξομολόγησής του, ο Ζαφείρης Οικονόμου ανακοινώνει ότι σύντομα θα γίνει πατέρας.


Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός περιγράφει καρέ - καρέ τον τοκετό του τρίτου της παιδιού. Γιατί αποφάσισε να μη γεννήσει σε Μαιευτική Κλινική, ποιο δωμάτιο του σπιτιού της επέλεξε για να φέρει στον κόσμο το παιδί της και ποια ιεροτελεστία προετοιμασίας ακολούθησε; Επίσης, αναφέρει ότι δεν είχε ενημερώσει κανέναν από την οικογένειά της ότι είχε έρθει η ώρα του τοκετού. Πώς αντέδρασε ο Γρηγόρης Πετράκος όταν μπαίνοντας στο σπίτι τους άκουσε το κλάμα του μωρού τους, χωρίς να γνωρίζει για τη γέννησή του;
Επίσης, η Θεοφανία Παπαθωμά αναπολεί την περίοδο που η σειρά «Άγγιγμα ψυχής» σάρωνε σε τηλεθέαση, περιγράφει τι ένιωσε όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τον Γρήγορη Πετράκο ενώ παραδέχεται πως βλέπουν οικογενειακώς στη μικρή οθόνη τις εμφανίσεις του πρώην συζύγου της, Πασχάλη Τσαρούχα, στο «Your Face Sounds Familiar».

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15 στον Alpha


Κλείσιμο
Δείτε το τρέιλερ: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#mesanyxta με την @nonoram στον Alpha. Απόψε στις 00:15. #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης