Ο Τζερόμ Φλιν του «Game of Thrones» εκλιπαρεί τους φανς να μην αγοράζουν «ανταρόλυκους»

Ο Τζερόμ Φλιν του «Game of Thrones» εκλιπαρεί τους φανς να μην αγοράζουν «ανταρόλυκους»

 Οι «Direwolves» του Game Of Thrones έχουν πυροδοτήσει μια αύξηση στη ζήτηση των σκύλων χάσκι 

upl5321d4f067cb3
Ο Τζερόμ Φλιν απευθύνει έκκληση προς τους θαυμαστές του Game of Thrones να μην αγοράζουν σκύλους χάσκι, επειδή μοιάζουν με τους ανταρόλυκους που πρωταγωνιστούν στη σειρά. Οι «Direwolves» της σειράς έχουν πυροδοτήσει μια ανησυχητική αύξηση στη ζήτηση της συγκεκριμένης ράτσας λόγω των φυσικών ομοιοτήτων που έχουν στην εμφάνιση αυτοί οι σκύλοι με τα σχεδόν μυθικά πλάσματα του Westeros.


Ο γνωστός ηθοποιός, που στην σειρά υποδύεται τον Μπρον, συμμετέχει στην νέα καμπάνια της PETA, μέσω της οποίας εκλιπαρεί τους φανς να σταματήσουν να αγοράζουν χάσκι επειδή θέλουν να αποκτήσουν τον δικό τους ανταρόλυκο. Σύμφωνα με τον ηθοποιό και την οργάνωση, έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση στον αριθμό των χάσκι που εγκαταλείπονται ή δίνονται σε καταφύγια. Ειδικοί εκτιμούν πως πολλά από αυτά το ζώα προέρχονται από θαυμαστές του Game of Thrones, οι οποίοι αγόρασαν τα χάσκι σε μια παρόρμηση λόγω της ομοιότητας που έχουν με τους ανταρόλυκους αλλά αργότερα διαπίστωσαν πως δεν είναι προετοιμασμένοι να τα φροντίσουν σωστά.


«Καταφύγια ζώων σε όλο τον κόσμο αναφέρουν τεράστια αύξηση στον αριθμό εγκαταλελειμμένων χάσκι επειδή ο μέσος ιδιοκτήτης, εξετάζοντας μόνο την εμφάνιση του σκύλου, δεν αναλογίστηκε καθόλου τον χρόνο, την υπομονή ή τα χρήματα που χρειάζονται για να φροντίσεις σωστά αυτά τα ζώα», λέει ο Τζερόμ Φλιν στο μήνυμά του. Ενδεικτικά, καταφύγια ζώων στη Βρετανία κάνουν λόγο για αύξηση κατά 420% στον αριθμό των αδέσποτων πλέον χάσκι, με τον αντίστοιχο αριθμό στο Λος Άντζελες να έχει τριπλασιαστεί από το 2013 μέχρι σήμερα.


Δείτε το  βίντεο με την έκκληση του ηθοποιού: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης