It’s Show Time: Φωτιά στο Σαββατόβραδο με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τη Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου

It’s Show Time: Φωτιά στο Σαββατόβραδο με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τη Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου

Φώτα, κάμερες, πάμε…. H σκηνή του “It’s Show Time” μεταμορφώνεται σε ένα σκηνικό βγαλμένο από το « Χίλιες και μια νύχτες» για να υποδεχτεί μια Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου που βάζει φωτιά στο Σαββατόβραδο με την αυθεντική λαϊκή φωνή της και την πληθωρική παρουσία της.

koklonis_showtime_art
Πάντα εξομολογητική και χειμαρρώδης, η Άντζελα Δημητρίου μιλά στον οικοδεσπότη του It’s Show Time, Νίκο Κοκλώνη, για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας, που παραλίγο να της στερήσει τη φωνή της. Ποιοι στάθηκαν δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές και ποιοι της γύρισαν την πλάτη;
koklonis_showtime_in3

Τι λέει στον Νίκο για την προσωπική της ζωή, γιατί αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να είναι μόνη και τι απαντά σε όσους κατά καιρούς την έχουν σατιρίσει. Έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης κατά τη διάρκεια της πολυετούς της καριέρας;

Αμέσως μετά, στη σκηνή του «It’s Show Time” έρχεται ένα «παράξενο παιδί» που έχει το άγγιγμα του Μίδα, αφού ό,τι γράφει ή τραγουδάει γίνεται χρυσό -και πλατινένιο. Ο Stan, ο καλλιτέχνης με ένα από τα μεγαλύτερα Fan Clubs, μοιράζεται με τον Νίκο Κοκλώνη την πιο σκοτεινή πλευρά του, εξηγεί γιατί δηλώνει αυτοκαταστροφικός, τονίζει πως για να αντέξεις στο χώρο πιο πολύ μετρά το γερό στομάχι παρά το ταλέντο και αποκαλύπτει αν η άνοιξη τον βρήκε ερωτευμένο.
koklonis_showtime_in
Κλείσιμο
H δοκιμασία που θα του βάλει ο Νίκος Κοκλώνης στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει έχει καλό σκοπό, αφού τα κέρδη του θα διατεθούν στον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Το φινάλε έχει το πιο κεφάτο flashback με τον Κώστα Μπίγαλη να μας ταξιδεύει σε αγαπημένους ποπ ρυθμούς των ’90s.  Κι αυτό το Σαββατόβραδο, 13 Απριλίου, το σύνθημα είναι It’s Show Time κι έρχονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές.

Στις 20.00 στο OPEN.

koklonis_showtime_in2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης