Νέα περιπέτεια για τον Γιώργο Μαυρίδη: Νοσηλεύεται και πάλι
Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις
Ο Γιώργος Μαυρίδης, την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας. Η επέμβαση πήγε καλά και μετά τη σύντομη νοσηλεία του, ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο. Όμως η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν καλή και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι.
Ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, έκανε υπομονή, όταν όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους θεράποντες γιατρούς του οι οποίοι και του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να επανεξεταστεί. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και είχε μολυνθεί από αυτό.
Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα επιστρέψει –αυτή τη φορά σώος και αβλαβής- στο σπίτι του.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.