Η τολμηρή ερώτηση του Κοκλώνη στην Caitlyn Jenner που κόπηκε στο μοντάζ

Η τολμηρή ερώτηση του Κοκλώνη στην Caitlyn Jenner που κόπηκε στο μοντάζ

Η ερώτηση του Κοκλώνη για τη σεξουαλική ικανοποίηση μετά την αλλαγή φύλου

montazz
Λίγο πριν αποχαιρετήσει την Caitlyn Jenner και την ευχαριστήσει που ήρθε στην Ελλάδα για να βρεθεί στο It’s Show Time, ο Nίκος Κοκλώνης της έκανε μια πιο τολμηρή ερώτηση, που όπως φάνηκε ήταν εκτός προγραμματισμού.

Ο οικοδεσπότης του σόου απευθυνόμενος στην Jenner είπε πως ήθελε να της κάνει μια τελευταία ερώτηση, χωρίς να την κουράσει και εκείνη του είπε «Go for it». 

Η τολμηρή ερώτηση του Κοκλώνη στην Caitlyn Jenner που κόπηκε στο μοντάζ

Tότε ο Νίκος Κοκλώνης, απευθυνόμενος στην Jenner (την οποία γνωρίσαμε ως Bruce Jenner, πατριό των αδελφών Kardashian στο δημοφιλές σόου του Ε! Κeeping Up With The Kardashians, πριν προχωρήσει στη δημόσια εξομολόγηση πως έχει αποφασίσει να ζήσει τη ζωή του ως γυναίκα, το 2015) έκανε μια τελευταία ερώτηση:  «Έχω ακούσει πως οι άντρες που κάνουν αλλαγή φύλου δεν έχουν σεξουαλική ικανοποίηση. Αιωρείται αυτή η φήμη», είπε. «Είσαι περίεργος γι’ αυτό;», ρώτησε η Caitlyn Jenner, για να πει ο Νίκος πως «Ομολογώ πως είμαι».

Όπως, λοιπόν, εξήγησε η 69 ετών σήμερα Caitlyn «Μπορεί να έχεις περάσει πολλά στη ζωή σου, αλλά ακόμα μπορείς να νιώσεις ευχαρίστηση. Το μόνο που αλλάζει είναι το εργαλείο. Δεν είναι τόσο σεξουαλικό όσο το οπτικό, να είσαι αυτό που νιώθεις.

Κλείσιμο
«Όταν κοιτάζεις στον καθρέφτη να βλέπεις τον πραγματικό σου εαυτό», του είπε, ενώ κάτω στο κοινό παρακολουθούσε με προσοχή όλη τη συνέντευξη η σύντροφός της, Sophia Hutchins, η 23χρονη transsexual φοιτήτρια που τη συνόδευε στο ταξίδι της στην Αθήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης