«Η Άρια πεθαίνει στο 2ο επεισόδιο» - Η ατάκα που «πάγωσε» τους φαν του Game of Thrones!

«Η Άρια πεθαίνει στο 2ο επεισόδιο» - Η ατάκα που «πάγωσε» τους φαν του Game of Thrones!

Η πρόταση «βόμβα» ειπώθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον από την πρωταγωνίστρια του GoT, Μέιζι Γουίλιαμς

aria
Με την τελευταία σεζόν του Game of Thrones να κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, πολλοί από τους σταρ της δημοφιλούς σειράς του HBO κάνουν τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών, που φυσικά «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος θα εξασφαλίσει μια συνέντευξη.

Μία από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του GoT, η Μέιζι Γουίλιαμς, ήταν εχθές καλεσμένη του Τζίμι Φάλον στην εκπομπή The Tonight Show, για να μιλήσει για τις εξελίξεις στο σύμπαν του Τζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν, οι οποίες αναμένεται να μας κόψουν για μία ακόμη χρονιά την ανάσα!

Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται το αγοροκόριτσο «Άρια Σταρκ» στο Game of Thrones, εμφανίστηκε στην εκπομπή με ανανεωμένο στιλ και ροζ μαλλί.

Εκτός όμως από τις εκπλήξεις στην εμφάνισή της, η 22χρονη πλέον Μέιζι επιφύλασσε μία ακόμη «έκπληξη» στους τηλεθεατές: Μια αποκάλυψη για τη νέα σεζόν που «πάγωσε» για λίγες στιγμές το αίμα των φαν του Game of Thrones.

H συνέντευξη προχωρούσε κανονικά, με την χαμογελαστή Γουίλιαμς να απαντά με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει στις απαντήσεις του Φάλον. Ενώ όμως η «Άρια» προσπαθούσε να εξηγήσει στον παρουσιαστή πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήταν τις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων, ξαφνικά ξεστόμισε την εξής «βόμβα»: «Η Άρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο».

Σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό και την «γκάφα» της, η Μέιζι πήρε μια έκφραση τρόμου και έτρεξε εκτός σκηνής, για να αποκαλύψει φυσικά μετά από λίγη ώρα ότι επρόκειτο για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα!

Κλείσιμο
Maisie Williams Accidentally Drops a Major Spoiler in Game of Thrones' Final Season
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης