O Robert Smith των Cure συνάντησε μια υπερενθουσιώδη δημοσιογράφο και η επική ατάκα του έγινε viral!

O Robert Smith των Cure συνάντησε μια υπερενθουσιώδη δημοσιογράφο και η επική ατάκα του έγινε viral!

O frontman των Cure αντέδρασε στον ενθουσιασμό της νεαρής κοπέλας με τον πιο... βρετανικό και on brand τρόπο

robert
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το επικό σχόλιο που έκανε ο Robert Smith σε μια υπερενθουσιώδη Αμερικανίδα δημοσιογράφο, η οποία επιχείρησε να πάρει δηλώσεις από τον frontman των Cure για την πρόσφατη ένταξη της θρυλικής μπάντας στο Rock & Roll Hall of Fame.

Ο Robert Smith και η παρέα του παρευρέθησαν στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της Νέας Υόρκης την περασμένη Παρασκευή, ως τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

Εκεί ο Βρετανός ρόκερ βρέθηκε αντιμέτωπος με την χαρωπή δημοσιογράφο, η οποία έδειχνε να... πετάει από τη χαρά της που η gothic rock μπάντα εντάχθηκε στο Rock & Roll Hall of Fame, μια ομολογουμένως μεγάλη τιμή για κάθε συγκρότημα.

Η αντίθεση ανάμεσα στον ενθουσιασμό της δημοσιογράφου (δηλωμένης φαν των Cure) και το βλοσυρό ύφος του 59χρονου Robert Smith, που διατηρεί αναλλοίωτο το goth παρουσιαστικό του με το κατάμαυρο ξασμένο μαλλί και το μακιγιάζ, θα ήταν από μόνη της αστεία. Ωστόσο η μετέπειτα συνομιλία τους απογείωσε την στιγμή, με την κοπέλα να προσπαθεί να πάρει μια χαρούμενη δήλωση από τον Smith και εκείνον να δίνει την πιο βρετανική και... «Cure» απάντηση που θα μπορούσε.

«Συγχαρητήρια στους Cure, τα νέα μέλη του Rock & Roll Hall of Fame από το 2019! Είσαι τόσο ενθουσιασμένος όσο νιώθω εγώ;» ρωτάει η ρεπόρτερ με χαρά όλο προσμονή, για να λάβει την εξής ξερή απάντηση από τον ανέκφραστο Smith: «Κρίνοντας από αυτό που ακούω, όχι».

Το κλιπ του σύντομου διαλόγου έγινε viral, με πολλούς χρήστες του twitter να χαρακτηρίζουν τον διάλογο «το πιο αστείο ξεκίνημα συνέντευξης» που έχουν δει ποτέ και να συγχαίρουν τον Smith που, τόσα χρόνια μετά, παραμένει ο αυθεντικός και απολαυστικός εαυτός του.

Κλείσιμο
Οι Cure θα βρεθούν στην Αθήνα τον Ιούλιο 2019, μια συναυλία που περιμένει με αδημονία το φανατικό κοινό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης