Ρίτα Γουίλσον σε Τομ Χανκς: Αν μου συνέβαινε κάτι κακό, θα ήθελα να' σουν θλιμμένος για καιρό

Ρίτα Γουίλσον σε Τομ Χανκς: Αν μου συνέβαινε κάτι κακό, θα ήθελα να' σουν θλιμμένος για καιρό

Κατάθεση ψυχής μέσω των social media για την περιπέτεια υγείας της - Διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους τον Δεκέμβριο του 2014

rita_tom
Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός, Ρίτα Γουίλσον έχουν κλείσει αισίως 31 χρόνια γάμου. Ενός ευτυχισμένου γάμου με «μαγιά» από πολλή αγάπη και αφοσίωση. 

Η  Ρίτα Γουίλσον,  ελληνοαμερικανίδα και λάτρης της Αντιπάρου όπου διατηρεί σπίτι με τον Χανκς, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους τον Δεκέμβριο του 2014.

Άπειρα δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί με την περιπέτεια της υγείας της και ο χρόνος έδειξε ότι η συμπαράσταση του συζύγου της και η αξιοπρεπής σκληρή της μάχη με την ασθένεια την έβγαλαν νικήτρια.

Η Ρίτα Γουίλσον, θέλοντας να εκδηλώσει δημόσια την αγάπη της, για ακόμη μια φορά, προς το πρόσωπο του άντρα της, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έπιασα στα χέρια μου τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού. Οι σκέψεις μου ήταν διάφορες. Φοβάσαι, αγχώνεσαι, σκέφτεσαι αν θα ζήσεις. Ετσι, έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση στον άντρα μου ότι εάν συμβεί κάτι αναπάντεχο, θα ήθελα να παραμείνει θλιμμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και θα ήθελα και ένα μεγάλο πάρτι, μια γιορτή!». 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης