Spice Girls: Ιστορίες... τρέλας με λεσβιακό σεξ και αλληλοκατηγορίες για όλα!

Spice Girls: Ιστορίες... τρέλας με λεσβιακό σεξ και αλληλοκατηγορίες για όλα!

Mel B: Περάσαμε μια βραδιά πάθους με την Geri - Geri: Είναι όλα ψέματα για να πουλήσει το βιβλίο της - Στον αέρα η επανένωση του γκρουπ το ερχόμενο καλοκαίρι που θα αποφέρει στην κάθε μία 2,2 εκατ. λίρες

spice_Ar
Καβγάς που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα ξέσπασε μεταξύ των πρώην μελών του γκρουπ Spice Girls στην Βρετανία, καθώς το «άτακτο κορίτσι» της ομάδας, η Mel B, αποκάλυψε πως στο απόγειο της καριέρας τους μοιράστηκαν μια βραδιά πάθους και λεσβιακού σεξ με την Geri!

Η τελευταία όμως, όχι μόνο το αρνείται, αλλά δηλώνει πως είναι 100% ψέμα, βγαλμένο από την φαντασία της Mel B με σκοπό να κάνει ντόρο και να πουλήσει το βιβλίο της.

Οι αποκαλύψεις της Mel B έγιναν στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν "Life Stories", που μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί αργότερα φέτος. Εκεί, η Mel B αρχικά είπε ότι το παθιασμένο ειδύλλιο, «απλώς συνέβη». Μιλώντας για την συνάδελφό της Τζέρι Χάλιγουελ, που σήμερα είναι παντρεμένη με το «μεγάλο αφεντικό» της Formula 1 Κρίστιαν Χόρνερ, είπε: «Θα με μισήσει γι' αυτό γιατί τώρα είναι πολύ τακτοποιημένη με το σπίτι της στην εξοχή και τον σύζυγό της, αλλά είναι γεγονός. Δεν ήταν τίποτα, απλώς συνέβη και μετά γελούσαμε μ'αυτό και αυτό ήταν όλο».

spice-girls-ena


Όταν ο παρουσιαστής της ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες, η 43χρονη σήμερα Mel B είπε: «Έλα σταμάτα, ανώμαλε», πριν όμως παραδεχτεί ότι όντως έκαναν σεξ οι δυο τους!

Κλείσιμο
Στο κοινό της συνέντευξης βρισκόταν και η Mel C, επίσης μέλος των Spice Girls, που όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε για το ειδύλλιο, απάντησε πως «είναι όλα αυτά καινούρια για 'μενα»!

Η Mel B όμως, που χώρισε πέρυσι αρκετά επεισοδιακά από τον παραγωγό ταινιών σύζυγό της, επέμεινε: «Τώρα το είπα, ό,τι έγινε, έγινε. Θα με σκοτώσει»!

Spice Girls - Wannabe (Official Music Video)


Επισήμως, η 46χρονη Geri δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αν και φημολογείται πως θα απαντήσει γραπτώς μέσα στην εβδομάδα. Το περιβάλλον της πάντως διαψεύδει την πρώην συνάδλεφό της και μάλιστα την κατηγορεί πως είπε όσα είπε με μόνο σκοπό να δημιουργήσει ντόρο και να πουλήσει το βιβλίο της.

«Δεν έγινε τίποτα ποτέ. Όλοι ξέρουμε ότι η Mel B τρελαίνεται για πρωτοσέλιδα. Μπορεί να ήταν αστείο πριν από 15-20 χρόνια, τώρα όμως δεν είναι», είπαν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της σχολιάζοντας το θέμα.

Ο καβγάς μεταξύ των πρώην Spice Girls απειλεί να τινάξει στον αέρα την πολυσχεδιασμένη επανένωσή τους με περιοδία αυτό το καλοκαίρι. Η πρώτη τους συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου στο Δουβλίνο, ενώ το τουρ θα κλείσει στο Γουέμπλεϊ τον Ιούνιο. Εκτιμάται ότι για τις συναυλίες αυτές, στις οποίες θα μετέχουν οι 4 από τις 5 πρώην Spice Girls, καθώς η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα πάρει μέρος, κάθε μια τους θα κερδίσει από 2,2 εκατομμύρια λίρες!

Spice Girls - Stop (Official Music Video)


Spice Girls - Say You'll Be There (Official Music Video)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης