Emilia Clarke: Η «Καλίσι» του Game of Thrones αποκαλύπτει ότι έφτασε κοντά στον θάνατο!

Emilia Clarke: Η «Καλίσι» του Game of Thrones αποκαλύπτει ότι έφτασε κοντά στον θάνατο!

Κατάθεση ψυχής στο περιοδικό New Yorker

emilia
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η σταρ του Game of Thrones, Emilia Clarke. Όπως εξομολογήθηκε, είχε δύο ανευρύσματα στο κεφάλι, τα οποία παραλίγο να της στοιχίσουν τη ζωή, στα πρώτα χρόνια της διάσημης σειράς.

Όπως γράφει το watchandchill.gr, η Clarke άνοιξε την ψυχή της και μίλησε για τη γενναία μάχη που έδωσε, σε ένα άρθρο με τον τίτλο «Μία μάχη για τη ζωή μου» στο περιοδικό New Yorker.

Όπως έγραψε στο κείμενό της, μόλις πήρε τον ρόλο της Daenerys Targaryen στο Game of Thrones, το 2011, άρχισε να μην νιώθει καλά. Παρατήρησε έναν έντονο πόνο στο κεφάλι της κατά τη διάρκεια γυμναστικής. Ευτυχώς, αμέσως έτρεξε στο νοσοκομείο και έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι είχε ανεύρυσμα και έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η 24χρονη τότε ηθοποιός έκανε το χειρουργείο και πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο σε αφασία, κατά την οποία δεν μπορούσε ούτε να θυμηθεί το όνομά της.

«Ακατάληπτες κουβέντες έβγαιναν από το στόμα μου και αυτό μου δημιουργούσε πανικό. Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιο φόβο. Μπορούσα να δω τη ζωή μπροστά μου και δεν άξιζε να τη ζήσω. Είμαι ηθοποιός. Πρέπει να θυμάμαι απ' έξω λόγια. Κι εγώ δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομά μου».

Η δυσλειτουργία αυτή πέρασε μετά από λίγες μέρες και έναν μήνα μετά την επέμβαση η Clarke επέστρεψε στις υποχρεώσεις της. Ωστόσο, όσο ήταν στο νοσοκομείο έμαθε ότι υπήρχε και δεύτερο ανεύρυσμα στην άλλη πλευρά του εγκεφάλου της και θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα ανά πάσα στιγμή.

Μεταξύ της τρίτης σεζόν του GOT και του ρόλου της ως Holly Golightly στο “Breakfast at Tiffany’s” στο Broadway το 2013, η Clarke πήγε για εξετάσεις και τότε είδε ότι το δεύτερο ανεύρυσμα είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος. Δεν υπήρχε επιλογή, έπρεπε να χειρουργηθεί ξανά και άμεσα. Ομως το δεύτερο χειρουργείο δεν πήγε τόσο καλά όσο το πρώτο.

Κλείσιμο
«Όταν με ξύπνησαν, άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο. Η διαδικασία είχε αποτύχει. Είχα τεράστια αιμορραγία και οι γιατροί μου ξεκαθάρισαν ότι οι πιθανότητες μου να τα καταφέρω ήταν λιγοστές εκτός και αν ξανάμπαινα στο χειρουργείο. Αυτή τη φορά όμως θα έπρεπε να κάνουν το χειρουργείο με έναν πιο παλιομοδίτικο τρόπο, μέσα από το κρανίο. Και έπρεπε να το κάνω αμέσως».

Η επαναφορά της μετά το χειρουργείο διήρκεσε έναν μήνα και ήταν πολύ πιο δύσκολα από την πρώτη φορά, με την Clarke να παθαίνει συνέχεια κρίσεις πανικού.

«Ήταν λες και είχα βγει από έναν πόλεμο πολύ πιο σκληρό από οτιδήποτε είχε βιώσει η Daenerys. Είχα σωληνάκια να βγαίνουν μέσα από το κεφάλι μου. Τμήματα του κρανίου μου αντικαταστάθηκαν από τιτάνιο. Πλέον δεν μπορείτε να δείτε τα σημάδια αλλά τότε δεν ήξερα ότι δεν θα φαίνεται».

Μερικές βδομάδες μετά την επέμβαση η Clarke πήγε σε μία εκδήλωση στο San Diego μαζί με τους συναδέλφους της στο Game of Thrones γιανα μιλήσουν για τη σειρά. Κράτησε όμως την περιπέτειά της μυστικό μέχρι σήμερα και μάλιστα όταν το National Enquirer είχε γράψει τι είχε συμβεί λίγο καιρό μετά την επέμβαση, είχε βγει και τα είχε αρνηθεί όλα.

Η Clarke διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι πλέον είναι καλά και εξήγησε ότι για όλη αυτή την περιπέτεια έχει δημιουργήσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό SameYou, με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα στον εγκέφαλο ή εγκεφαλικό.

Πηγή watchandchill.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης