Πώς υποδέχτηκε ο Νίκος Κοκλώνης την Caitlyn Jenner

Πώς υποδέχτηκε ο Νίκος Κοκλώνης την Caitlyn Jenner

Εκείνη εμφανίστηκε συγκινημένη για την ξεχωριστή φιλοξενία 

gdytdytdytew
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής 17 Μαρτίου έφτασε στην Ελλάδα η Caitlyn Jenner, συνοδευόμενη από τη σύντροφό της Sophia Hutchins και την personal assistant της. Η Caitlyn Jenner ήρθε στην Ελλάδα καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη για να εμφανιστεί αποκλειστικά στο It's Show Time, το βραδινό σόου που παρουσιάζει, το οποίο έχει κάνει αίσθηση για τους παγκοσμίου φήμης καλεσμένους που φιλοξενεί. Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με συνεργάτες του βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τη Jenner, κάτι που η ίδια σχολίασε ιδιαίτερα συγκινημένη την επόμενη μέρα, όταν βρέθηκε στην "πολυθρόνα εξομολόγησης" στο πλατό του It's Show Time.

Η Caitlyn μάλιστα δήλωσε πως ποτέ μέχρι σήμερα κάποιος που την κάλεσε σε εκπομπή του δεν της επιφύλασσε τόσο θερμή υποδοχή. Η Cailtyn στη συνέχεια ανέφερε πως έχει υπάρξει Ολυμπιονίκης στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μόντρεαλ το 1976, ενώ έχει μια μακρά τηλεοπτική καριέρα που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο οικογενειακό σόου Keeping Up with The Kardashians που έκανε πρεμιέρα το 2007.

Η Caitlyn Jenner (που μέχρι το 2015 ήταν γνωστή στον κόσμο ως Bruce Jenner) ανακοίνωσε δημόσια πως βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου σε συνέντευξή της στη Diane Sawyer, ενώ έκανε το πρώτο της εξώφυλλο ως Cailtyn στο Vanity Fair. Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Κοκλώνη μιλά αναλυτικά για εκείνη την περίοδο και τις ψυχολογικές διακυμάνσεις σε αυτό της το ταξίδι. Το επεισόδιο του It’s Show Time με την Caitlyn Jenner θα προβληθεί από το OPEN το Σάββατο 6 Απριλίου στις 20:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης