Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πρεμιέρα του «Όλα Λάθος»,μιας μεσημεριανής εκπομπής που όπως ο ίδιος είπε προσπάθησε να την προσαρμοσει στα μέτρα του.
Όμως απέναντί του είχε την Ναταλία Γερμανού στον Alpha, που αποδείχθηκε πολύ σκληρή αντίπαλος.
Παρά την προσπάθεια του Κωστόπουλου να ανατρέψει το κατεστημένο με καλεσμένους και θεματολογία, μάλλον φαίνεται πως δεν τα κατάφερε και κινήθηκε σε ένα πλαίσιο στο οποίο η Ναταλία Γερμανού έχει ένα κοινό που δεν την αποχωρίζεται.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, λοιπόν, η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται συγκέντρωσε ποσοστό στο σύνολο 16,3% και 16,8% στο δυναμικό κοινό. Για το Όλα Λάθος, τα μηχανάκια έγραψαν 7,3% και 8,3% αντίστοιχα.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.