Ο Ντάνος στον «Θέμα 104,6»: Με «τρόλαραν»... έγινα ο νέος Τσακ Νόρις

Ο Ντάνος στον «Θέμα 104,6»: Με «τρόλαραν»... έγινα ο νέος Τσακ Νόρις

«Κάποια είναι πολύ πετυχημένα, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, αλλά και το χιούμορ έχει ένα όριο. Μην κάνουμε μόνο χιούμορ», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας για τα σχόλια που έγιναν σχετικά με δηλώσεις που έκανε για το βιβλίο του

danos01
Για το βιβλίο του, τα σχέδιά του για το μέλλον, την υποκριτική, τη ζωή μετά το Survivor, τα Social Media, τις αντιδράσεις του κόσμου και για την κριτική που δέχεται μίλησε στον «Θέμα 104,6» και την εκπομπή «Social- ίστες» ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όσο κάτσω σε αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή, θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο κοντά σε εμένα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτό που κάνω», είπε ο Ντάνος ξεκαθαρίζοντας ότι μετά το Survivor, έχει βάλει τα όριά του.

Αναφερόμενος στο βιβλίο του είπε ότι «το βιβλίο ξεκίνησε για να υποστηρίξει τα συνέδρια στα οποία συμμετέχω ως ομιλητής. Ξεκινήσαμε με την ιδέα του βιβλίου, προκειμένου η θεματολογία του να βοηθάει και τις ομιλίες που κάνω. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ότι νόμιζα. Ήθελα να δει ο κόσμος πως σκέφτομαι και πέντε πράγματα που έχουν συμβεί σε έμενα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολιάζοντας το «τρολάρισμα» που δέχτηκε στα «Social Media» για την αναφορά του ότι «οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές», είπε στον «Θέμα 104,6»: «έχω κάνει σε πολλά like. Κάποια ήταν πολύ πετυχημένα. Όταν με ρώτησαν ποια είναι η άποψή μου για τις κριτικές, είπα, οι κριτικές οι καλές είναι το αντίθετο από τις κακές, που σημαίνει ότι δεν αρέσει σε όλον τον κόσμο. Όποιος το διαβάσει μπορεί να του αρέσει, μπορεί και όχι, κράτησαν το πρώτο και έγινα ο νέος Τσακ Νόρις. Κάποια είναι πολύ πετυχημένα, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, αλλά και το χιούμορ έχει ένα όριο. Μην κάνουμε μόνο χιούμορ, ας κάνουμε και λίγο σοβαροποίηση. Μου αρέσει η σάτιρα και το χιούμορ, αλλά η σκοπιμότητα παίζει ρόλο. Σκοπός είναι να γελάσουμε, όχι τίποτα άλλο».

Μιλώντας για τη ζωή μετά το Survivor, είπε ότι «δεν με τρόμαξε η δημοσιότητα, αλλά αντιλήφθηκα, ότι χρειαζόταν μια διαχείριση. Δυστυχώς δεν υπάρχει καθοδήγησή στο ποιους θα συμβουλευτείς... για να συμβουλευτείς. Ήθελα το χρόνο μου, για αυτό και τραβήχτηκα».

Στο αν συμβουλεύτηκε κάποιο ψυχολόγο για να διαχειριστεί αυτή την νέα κατάσταση είπε ότι «δεν νομίζω ότι στις σπουδές τους οι ψυχολόγοι έχουν κάποιο μοντέλο αντιμετώπισης τέτοιας διασημότητας και τέτοιας δημοσιότητας και άμεσης. Δεν είχα κάτι να με βαραίνει».

Κλείσιμο
Για τα επόμενα βήματά του είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και προτάσεις και για νέες σειρές και για παρουσίαση, ενώ αναφέρθηκε και σε ομιλίες που θα κάνει το επόμενο διάστημα, όπως για παράδειγμα την ερχόμενη Παρασκευή που θα μιλήσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Απαντώντας στο εάν του έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απαντάει αρνητικά. «Δεν μου έχει γίνει πρόταση. Δεν συμφωνώ ότι κάποιος που είναι πολύ δημοφιλής, πρέπει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Με ενδιαφέρει ο τόπος μου και η Ελλάδα, αλλά δεν σημαίνει ότι έχω και την ικανότητα να είμαι δήμαρχος ή ακόμα και αν την έχω, επειδή και εγώ είμαι σε ένα στάδιο που προσπαθώ να κάνω πράγματα για τη δική μου τη ζωή, νομίζω ότι για να ασχοληθείς με την ζωή των άλλων πρώτα πρέπει να έχεις ασχοληθεί με τη δική σου. Ο δήμαρχος και ένα τέτοιο βήμα έχουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Δεν μπορείς να βάλεις τέσσερα καρπούζια σε μία μασχάλη».

Όπως είπε, την κατάσταση στη χώρα, την βλέπει θετικά, αλλά «χρειάζονται ριζικές διορθώσεις».

Για τον Στέλιο Χανταμπάκη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο Survivor 1 είπε, «με τον Χανταμπάκη δεν έχουμε κρατήσει κάποια σχέση, γιατί δεν είχαμε κάποια σχέση. Δεν υπάρχει κάποια έχθρα, τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εκπομπή «Social-ίστες»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο «Θέμα 104,6»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης