Τζένιφερ Λόπεζ: «Απαντά» στις φήμες για απιστία με εικόνες από την πρόταση γάμου

Τζένιφερ Λόπεζ: «Απαντά» στις φήμες για απιστία με εικόνες από την πρόταση γάμου

Την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να την απατά, η Λατίνα σούπερ σταρ δημοσιεύει φωτογραφίες από την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της στις Μπαχάμες

jennifer_lopez_art
Η Τζένιφερ Λοπεζ αποφάσισε να κλείσει τα στόματα όσων υποστηρίζουν πως περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση της, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον μέλλοντα σύζυγό της να την απατά.  Σε πρώτη φάση η Λατίνα σταρ αποκάλυψε το τεράστιο μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Αλεξ Ροντρίγκεζ. Σήμερα, μέσω Instagram, έδωσε στη δημοσιότητα καρέ-καρέ την ειδυλιακή πρόταση γάμου του αγαπημένου της.


Το ζευγάρι το σαββατοκύριακο ήταν στις Μπαχάμες, όταν ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ αποφάσισε να της κάνει τη μεγάλη ερώτηση, στην οποία βέβαια η σταρ είπε το «Ναι»!. Όπως θα δείτε ο Ροντρίγκεζ γονάτισε μπροστά της, σε μια παραλία, ενώ της πρόσφερε το μονόπετρο που σύμφωνα με εκτιμήσεις της Daily Mail κοστίζει περίπου 5 εκατ. δολάρια. Οι δυο τους «σφράγισαν» την πρόταση γάμου με ένα τρυφερό φιλί.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ από την πρόταση γάμου:
jennifer_lopez_in
jennifer_lopez_in2
jennifer_lopez_in3
jennifer_lopez_in4


Η Λόπεζ δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενώ κυκλοφορούν κουτσομπολιά ότι ο αγαπημένος της δεν είναι ιδιαίτερα πιστός. Ολα ξεκίνησαν την Κυριακή από τον Χοσέ Κανσέκο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ροντρίγκεζ έχει σχέση με την Τζέσικα, την πρώην γυναίκα του Κανσέκο.

Ο Κανσέκο, πρώην σταρ του μπέιζμπολ, άρχισε να κάνει αναρτήσεις στο Twitter για τη φερόμενη απιστία του Ροντρίγκεζ, ενώ παρακολουθούσε το World of Dance, ένα ριάλιτι στο οποίο η Λόπεζ είναι κριτής. «Δεν ξέρει ότι την απατά με την πρώην σύζυγό μου, Τζέσικα. Καημένο κορίτσι, δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά», έγραψε ο Κανσέκο. «Ημουν μαζί της πριν από λίγους μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο», συνέχισε, αναφερόμενος στην Τζέσικα και τον Ροντρίγκεζ. «Σταμάτα να απατάς την Τζένιφερ Λόπεζ», έγραψε ακόμη.


Δείτε την ανάρτηση με το μονόπετρο: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης