Γιατί ο Κούγιας τη φύλαγε στον Λαζόπουλο

Γιατί ο Κούγιας τη φύλαγε στον Λαζόπουλο

Πώς φτάσαμε από το «Therapin» και τον πόλεμο της σάτιρας στη χειροδικία παρουσία εκατοντάδων θεατών στον Ρέμο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
lazopoulos_ar
Οι απρόσμενες συναντήσεις και οι αμήχανες εκπλήξεις που ενίοτε εγκυμονούν επιβεβαιώνουν την παροιμία «μόνο βουνό με βουνό ποτέ δεν σμίγει». Τι γίνεται, όμως, όταν δυο άτομα υψηλής αναγνωρισιμότητας όπως ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος διασταυρωθούν απροσδόκητα μετά από χρόνια έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ τους; Το πρόσφατο επεισόδιο στο «Αθηνών Αρένα» είναι απότοκο ενός δωδεκαετούς σίριαλ εκατέρωθεν ανταλλαγών σκληρών φράσεων, που ξεφεύγουν από τους κώδικες ευπρέπειας, εξωδίκων, καθώς και έμμεσων και άμεσων διαβολών. Στον παρονομαστή ωστόσο αυτής της αβυσσαλέας, αν όχι εμμονικής, κόντρας υπάρχουν απλωμένες η εικόνα, η υπόληψη και η φήμη αμφοτέρων. Εξάλλου και οι δυο ως έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η ρετσινιά μπορεί να εκμηδενίσει τη δύναμη ακόμα και των πιο ισχυρών ονομάτων.


Σύμφωνα, πάντως, με τον Αλέξη Κούγια ο ηθοποιός ασχολείται χωρίς λόγο μαζί του για πάνω από μια δεκαετία μειώνοντάς τον μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του με σχόλια για το ύψος του και τον χαρακτήρα του. Από την άλλη πλευρά, ο Λάκης Λαζόπουλος πιστεύει πως κανείς δεν μένει εκτός σάτιρας, πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει δώσει δεκάδες αφορμές στον δημόσιο χώρο για να ασχοληθεί μαζί του. Εκτιμάται, πάντως, ότι δεν επρόκειτο απλώς για ζήτημα διαφορετικής οπτικής. Η αντιπαλότητά τους έθετε όρους αναμονής για τα χειρότερα. Οπως και έγινε. Το περιστατικό της απρόκλητης χειροδικίας του Κούγια κατά του Λαζόπουλου, μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν στην τελευταία τους παράσταση ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, έμοιαζε προδιαγεγραμμένο. Δεδομένου ότι ο δικηγόρος σε ανύποπτο χρόνο, πριν βουτήξει τον ηθοποιό από τον σβέρκο, είχε δημοσίως δηλώσει πως «Οπου τον πετύχω, θα το πληρώσει». Ανεξάρτητα αν ο δικηγόρος ισχυρίζεται πως το συμβάν αφορούσε μόνο φραστικό επεισόδιο, το γεγονός καθαυτό -που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση σερβιτόρων και ανθρώπων ασφαλείας του μαγαζιού για να λήξει- προσθέτει ευρύτερες διαστάσεις σε αυτή την πολύχρονη διαμάχη.


lazopoulos1
Τσαντίρια επί τσαντιριών αφιέρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος διακωμωδώντας τις περιπέτειες του Αλέξη Κούγια, παίρνοντας για απάντηση σε κάθε περίπτωση αντίστοιχα καυστικά σχόλια από τον γνωστό ποινικολόγο. Η κόντρα αυτή κρατά 12 χρόνια και ξέφυγε προ ημερών στο «Αθηνών Αρένα», φτάνοντας στη χειροδικία


Η αρχή της κόντρας

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πολλά χρόνια πριν, ο ήδη γνωστός τότε στο πανελλήνιο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, συνάντησε για πρώτη φορά τον Λάκη Λαζόπουλο. «Με γνωρίζει από τότε που ήμουν δικηγόρος του Στάθη Ψάλτη, τότε που ο Λαζόπουλος ήταν εντελώς άσημος και παρακαλούσε τον Στάθη να του γράψει κείμενα. Μου είπε ότι έχει τελειώσει και τη Νομική και κατά κάποιον τρόπο μού έδειχνε μια υπερβολική αδυναμία ο Λαζόπουλος. Ημουν και νεαρός...» είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Λάκης έτρεφε γι’ αυτόν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα! Στην ίδια συνέντευξη ο ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έγιναν φίλοι επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Μου είπε ότι ήταν θαυμαστής μου, ότι το όνειρό του ήταν να γίνει Κούγιας και μάλιστα στα πρώτα θεατρικά έργα που έγραψε και παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη υπήρχε πάντα ο δικηγόρος Κούγιας». Στα χρόνια που ακολούθησαν το όνομα του ποινικολόγου παρέλασε σε δεκάδες εκπομπές και συνεντεύξεις, καθώς διήλθε σε πολλαπλές εκδοχές από τη σατιρική πριονοκορδέλα του Λαζόπουλου.

Προτού ωστόσο ξεκινήσει η τηλεοπτική διακωμώδηση στοιχείων της προσωπικότητας του καταξιωμένου δικηγόρου από τον ηθοποιό, οι δυο τους είχαν συμπέσει από διαφορετικά μετερίζια στην περίφημη υπόθεση του κότερου «Therapin». Για όσους δεν θυμούνται το περιστατικό, τον Ιούνιο του 2001 ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τον Ηλία Ψηνάκη, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο κ.ά. επέβαιναν στη θαλαμηγό του 50χρονου ψυχιάτρου Πέτρου Λυμπέρη, η οποία είχε δέσει στον κόλπο του Ορνού στη Μύκονο. Σε έφοδο που έγινε σε αυτή από το Λιμενικό και την Αστυνομία βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, μαριχουάνας, μεθαδόνης και άλλων χαπιών σε μικρές ποσότητες, ενώ όλοι οι διάσημοι επιβάτες του σκάφους είχαν αποχωρήσει πριν από την έρευνα. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις στα ΜΜΕ, ακούστηκαν πάρα πολλά και ψιθυρίστηκαν άλλα τόσα κακόβουλα, ενώ ο Λαζόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση. Στην ίδια ανακοίνωση πρόσθετε ότι δεν γνώριζε πριν από το ταξίδι τον Πέτρο Λυμπέρη, απευθύνθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, προτού καν τον καλέσουν, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το τι συνέβη μετά την αποχώρησή του από το σκάφος. Κυρίως προθυμοποιούνταν να υποβληθεί σε οποιοδήποτε τεστ για να αποδείξει ότι δεν είχε κάνει ποτέ του χρήση ναρκωτικών. «Η εμπλοκή του ονόματός μου γίνεται στο πλαίσιο διασυρμού μου», τόνιζε εκείνες τις ημέρες ο πασίγνωστος Λαρισαίος ηθοποιός.



Κλείσιμο
lazopoulos2


Το σαρκαστικό χιούμορ

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά, και ενώ η διαμάχη τους είχε κορυφωθεί, ο Αλέξης Κούγιας -ο οποίος είχε αναλάβει τη μακροχρόνια νομική υπεράσπιση του βασικού κατηγορούμενου ψυχιάτρου που τελικά απάλλαξε από τις εις βάρος του κατηγορίες- διατεινόταν πως και ο Λάκης Λαζόπουλος του οφείλει τη ζωή του και την καριέρα του. Υποστήριζε ότι τον «έσωσε» εκείνες τις δύσκολες ώρες μετά το «Therapin», υπονοώντας ότι πέραν των άλλων ήταν και αχάριστος. Ισχυρισμό που αγνόησε και προφανώς δεν επιβεβαίωσε ποτέ ο δημοφιλής κωμικός. Η αλήθεια είναι ότι για αρκετά χρόνια μετά τη διαβόητη υπόθεση της θαλαμηγού δεν είχαν σημειωθεί καν αψιμαχίες ανάμεσά τους. Το κλίμα άλλαξε δραματικά από το 2007 όταν ο χειμαρρώδης Λάκης ξεκίνησε να σατιρίζει έντονα τον Κούγια μέσα από τη συχνότητα του Alpha, αφότου το διαζύγιο του τελευταίου με την Εύη Βατίδου μεταλλασσόταν σε μια σχεδόν καθημερινή τηλεοπτική σαπουνόπερα. Το τολμηρά οξύ χιούμορ του κωμικού που εστίαζε σαρκαστικά στο ύψος και στον θυελλώδη, όπως εξελίχθηκε, χωρισμό του ερέθιζε μέχρι εξαλλοσύνης τον ποινικολόγο. Η ενόχλησή του εξελισσόταν σε θυμό και αυτός με τη σειρά του σε οργή, την οποία η εκρηκτική του ιδιοσυγκρασία δεν τον άφηνε να παραμερίσει. Από τη μεριά του ο εύστροφος Λάκης σήκωνε θαρραλέα το γάντι της πρόκλησης, χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας. Αναπόφευκτα σχεδόν το σκηνικό της αμείλικτης σύγκρουσής τους στηνόταν με ολέθρια υλικά.

Η αφορμή δόθηκε όταν ένα βράδυ ο ποινικολόγος περίμενε την εν διαστάσει τότε σύζυγό του να επιστρέψει από την έξοδό της στο σπίτι. Οταν εκείνη γύρισε συνοδευόμενη από τον γιο γνωστότατου επιχειρηματία, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και να ξεκινήσει τρικούβερτος καβγάς. Σύμφωνα με όσα εξιστόρησε αργότερα ο Αλέξης Κούγιας, δέχτηκε τότε άνανδρη επίθεση στο γκαράζ του με σιδερογροθιά από τους σωματοφύλακες του ευκατάστατου γόνου. Αυτό ήταν. Στο επόμενο τηλεοπτικό «Τσαντίρι» του ο Λάκης Λαζόπουλος έστησε ένα δεκάλεπτο άγριο πάρτυ με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο, ενώ οι λέξεις που εκστόμιζε τσάκιζαν κόκαλα! «Αλέξη μου, τι ήταν αυτό που έπαθες! Τι συμφορά σε βρήκε, Αλέξη μου... Να κάθεσαι αμέριμνος πεντέμισι η ώρα το πρωί στο γκαράζ... Τι ήθελες στο γκαράζ, Αλέξη μου; Καμάρωνες το τζιπ το Cherokee; Και μπήκε αυτή η σουρτούκω από τα μπουζούκια, με τα δικά σου τα λεφτά και συνοδεία τον γιο επιχειρηματία». Οταν στη συνέχεια έπεσε το βίντεο όπου ο Κούγιας περιέγραφε τον γιο του επιχειρηματία ως ένα κοντό παιδί 25 ετών, ο Λάκης επιτέθηκε ανελέητα: «Πόσο κοντός, Αλέξη; Δηλαδή πόσο πιο κοντός; Νάνος ήταν; Γιατί το επόμενο size μετά το δικό σου αυτό είναι. Και τι έγινε μετά στο γκαράζ; Ξεκίνησε η τιτανομαχία των γιγάντων; Κοντοχτυπηθήκατε; Αρπάχτηκαν τα δύο σκαμπό μέσα στο γκαράζ; Μα, τόσο άτυχος, να μην είμαι εκεί; Να χάσω τη σκαμπομαχία;».

Τον έθιξε βαριά τον Κούγια η περιπαικτικά πολεμοχαρής ρητορεία του Λάκη εναντίον του. Αλλά πιο πολύ τον λάβωσαν και τον πόνεσαν τα παραληρηματικά γέλια του κοινού για τις «συμφορές των άλλων». Εν προκειμένω για τα «χτυπήματα» εναντίον του, τα οποία θεωρούσε ότι τον σφυροκοπούσαν φθονερά κάτω από τη ζώνη.


lazopoulos3
Περίπου έξι χρόνια μετά το «Therapin» ο δημοφιλής κωμικός αρχίζει να σατιρίζει έντονα τον Αλέξη Κούγια μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, όταν το διαζύγιο του τελευταίου με την Εύη Βατίδου εξελίχθηκε σε μια καθημερινή τηλεοπτική σαπουνόπερα


Η αντεπίθεση

Αναμενόμενα, αντεπιτέθηκε με ολομέτωπη σφοδρότητα. Με τόσα χιλιόμετρα μέσα κι έξω από τις δικαστικές αίθουσες γνώριζε εξίσου καλά τα επικοινωνιακά τρικ. Αρχισε να μιλάει για τον Λάκη χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντάς τον «εμμονικό» και «εμπαθή». «Κάποια στιγμή θα τον συναντήσω τον κ. Λαζόπουλο», έλεγε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR το 2009 τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τρία χρόνια προσπαθεί να με γελοιοποιήσει ακυρώνοντας την προσωπική μου διαδρομή, ακυρώνοντας τις αξίες μου, ακυρώνοντας τις αρχές μου. Προφανώς κάθε άνθρωπος ενάρετος τον ενοχλεί και πιστεύω ότι εκτελεί συμβόλαια ηθικού θανάτου». Και βέβαια υπερασπιζόταν το ύψος του ως συνώνυμο του κύρους του. «Από τον κ. Λαζόπουλο εγώ είμαι περίπου δέκα πόντους πιο ψηλός, είμαι 1,78 και στα νιάτα μου έπαιζα σέντερ μπακ, δηλαδή με εκείνους που συγκαταλέγονταν στους ψηλούς», δήλωνε. Το χτύπημα ωστόσο το άφησε για το τέλος προβλέποντας ότι «τα στερνά του κ. Λαζόπουλου θα είναι πολύ κακά».

Ηταν η περίοδος που ο ποινικολόγος φερόταν να έχει εκμυστηρευτεί σε πολύ δικούς του ανθρώπους και στενούς φίλους ότι η συνεχής επίθεση που δεχόταν από τον Λαζόπουλο ξεκινούσε από παλιότερες υποθέσεις. Η πρώτη είχε να κάνει με την αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος στην οποία είχε εμπλοκή ένας επώνυμος δικηγόρος του δημοφιλούς κωμικού. Η δεύτερη με την ενδοοικογενειακή σύγκρουση κορυφαίας επιχειρηματικής δυναστείας της χώρας, κατά την οποία ο ίδιος είχε αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση ενός εκ των αντιμαχόμενων μερών. Η τρίτη με τις ανοιχτές υποθέσεις γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία στη Μαύρη Ηπειρο. Εκείνα τα φεγγάρια, καλεσμένος στην εκπομπή της Αννας Δρούζα, δήλωνε ότι κανείς δεν ξέρει γιατί ασχολείται τόσο πολύ ο Λαζόπουλος μαζί του. «Με μένα ειδικώς ασχολείται επειδή εκτελεί αποστολή. Ασχολείται μαζί μου μόνο και μόνο γιατί εγώ ενόχλησα στο επάγγελμά μου άνθρωπο ο οποίος τον βοηθάει να ζει», έλεγε. «Κάνουμε τιμητή της ζωής μας έναν αποτυχημένο δικηγόρο, ο οποίος προσπάθησε να γίνει δικηγόρος, αλλά δεν μπορούσε να γράψει ούτε μια αγωγή», συνέχιζε.

Στην ίδια εκπομπή αποκάλυπτε μια συνάντησή του με τον ηθοποιό και τον δικηγόρο του το 2007 στα γραφεία του ALPHA. «Στον χρόνο επάνω όταν άρχισε να ασχολείται μαζί μου με τη μεσολάβηση του δικηγόρου του κ. Παπακωνσταντίνου και του κ. Ανδριόπουλου ζήτησε να έχουμε ένα ραντεβού. Καθίσαμε τρεις ώρες και μιλήσαμε οι δυο μας σε ένα γραφείο στον ALPHA. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, μου είπε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά μαζί μου και μου έδωσε τον λόγο του γι’ αυτό». Εκ των πραγμάτων, όμως, εκεχειρία δεν επήλθε ποτέ. Ο Λαζόπουλος επανερχόταν δριμύτερος κάθε φορά που ο Κούγιας, γνωστός τοις πάσι για τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις αλλά και για τις διάφορες ΠΑΕ που αναλάμβανε ως πρόεδρος, βρισκόταν στην επικαιρότητα των ΜΜΕ παραπονούμενος ότι αδικείται ή προσβάλλεται από αντίδικους, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, διαιτητές, οργανωμένους φιλάθλους, ακόμη και ποδοσφαιριστές.

«Εχω μεγάλα γεννητικά όργανα»

Στις εκπομπές του Λάκη, ο οποίος έκανε θεμιτή χρήση της ελευθερίας του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης του, το «κοντός» έδινε και έπαιρνε. Τον περιέγραφε μάλιστα ως «ψηλό όσο δύο φερμουάρ μεσαίου μπουφάν». Με τον Κούγια έξω φρενών να ανταπαντάει: «Εχω μεγάλα γεννητικά όργανα». Οταν μάλιστα ο δικηγόρος δήλωνε ότι δεν θα έδινε πλέον καμία συνέντευξη στις κάμερες ή στους δημοσιογράφους που του τηλεφωνούσαν για υποθέσεις που αναλάμβανε, ο ηθοποιός τον πέρασε ξανά ψιλό γαζί στην εκπομπή του. Τον περίμενε στη γωνία ετοιμάζοντας ένα απολαυστικά σκωπτικό βίντεο το οποίο προλόγιζε ως εξής: «Δυο χρόνια έχει να βγει στα κανάλια. Αφού όταν βγαίνει λέω “πού τον έχω ξαναδεί, ρε παιδί μου;”». Ακολούθησαν υπό τα σπαρταριστά γέλια του κοινού τουλάχιστον οκτώ τηλεοπτικές εμφανίσεις του Κούγια μέσα σε λίγες ημέρες, την περίοδο που ο ίδιος διαβεβαίωνε την αυτοεξαίρεσή του από τη δημόσια έκθεση. Λογικά η κόντρα τους γιγαντωνόταν αφού ετίθετο ζήτημα αξιοπιστίας για το ποιος κρατά τον λόγο του. Ενα βράδυ στο μπαρ-ρεστοράν «Ga-Spar» του Νέου Ψυχικού παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Ο Αλέξης Κούγιας εισήλθε στο γνωστό στέκι με τη συνοδό του και αυτή τον πληροφόρησε ότι εκεί βρισκόταν και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Σηκώθηκα και ήμουν έτοιμος να τον κατασπαράξω. Του είπα “ξέρεις τι κακό έχεις κάνει σε μένα και στα παιδιά μου;”. Γυρίζει και μου λέει: “Είμαι με την κόρη μου”. Το σεβάστηκα», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Ιανουάριο του 2016 ο Κούγιας, όταν ο τηλεπαρουσιαστής τον παρότρυνε να εξομαλύνει πια τη σχέση του με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Λαλίστατος ο δικηγόρος, δεν άφησε να διαφανούν περιθώρια για οποιονδήποτε συμβιβασμό. «Γύρισα και του είπα: “Εγώ δεν θα σου κάνω τίποτα τώρα, γιατί σέβομαι την κόρη σου. Ομως σε πέντε;... Σε δέκα;... Σε είκοσι χρόνια; Θα συναντηθούμε και τότε θα αντιμετωπίσεις αυτόν που προσπάθησες να καταστρέψεις πραγματικά. Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η Δικαιοσύνη. Δεν σου έχω κάνει μήνυση, δεν σου έχω κάνει αγωγή, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, όμως θα πληρώσεις. Κι εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει εκείνη τη στιγμή να μπορέσω να σκεφτώ τα αγγελούδια μου. Υπάρχουν όρια, αλλά σε αυτό δεν υπάρχει συγχώρεση».

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους επανήλθε με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά του Λάκη σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Arena 89,4. «Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα και είναι και ανήθικος άνθρωπος στην ακραία του μορφή επειδή στοχοποιεί τίμιους ανθρώπους», είπε αρχικά και συνέχισε ακάθεκτος: «Εχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου για να με δυσφημεί».

Το επεισόδιο στα μπουζούκια

Οσα είχαν προηγηθεί σε συνδυασμό με το θυμικό του αναγνωρισμένου δικηγόρου, προδίκαζαν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος επεισοδίου. Συνέβη την Παρασκευή 1η Μαρτίου όταν οι δυο τους συναντήθηκαν ξαφνικά στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα». Δώδεκα χρόνια ανηλεούς σάτιρας σε έναν ανυποχώρητο άνθρωπο σαν τον Αλέξη Κούγια ήταν πολλά, πάρα πολλά για να τα διαγράψει μονοκοντυλιά με ψυχραιμία. Ιδίως όταν άνθρωποι του κύκλου του τον χαρακτηρίζουν «τόσο ευέξαπτο ώστε παραμελεί την αξία της αντρειοσύνης που ταυτοποιεί εκείνους που κατανικούν τις παρορμήσεις τους». Ηταν ήδη εκεί όταν έφτασε στο κέντρο διασκέδασης ο Λάκης Λαζόπουλος με τη Μαρινέλλα. Η μεγάλη τραγουδίστρια ήταν από το 1982 κουμπάρα του ποινικολόγου στον πρώτο του γάμο με τη σύζυγό του Τίλντα, η οποία έφυγε από τη ζωή από δυστύχημα με το αυτοκίνητό της. Στη θέα του, ο νομικός που υπηρετεί τη Δικαιοσύνη, και περιφρονώντας την «ταπείνωση» ενός, υποτίθεται, καλλιεργημένου ανθρώπου που τσαμπουκαλεύεται σε μπουζουκομάγαζα, όρμηξε έξαλλος να ζητήσει τον λόγο από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον άρπαξε από τον λαιμό, τον ταρακούνησε και λέγεται ότι τον στόλισε με λίγα «γαλλικά» από τη γειτονιά του την Πετρούπολη. Οι παρευρισκόμενοι στο τραπέζι της παρέας του ηθοποιού, αλλά και θαμώνες από τα διπλανά τραπέζια περιέγραφαν ότι ο Λαζόπουλος δεν σηκώθηκε καν από το κάθισμά του και δεν του απάντησε το παραμικρό. Πλέον όλα δείχνουν πως οι δύο άνδρες θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Ενδέχεται η προσφυγή στη Δικαιοσύνη να αποτελέσει προσωρινή ανακωχή μιας έντονης αντιπαράθεσης που έχει εξελιχθεί σε μακρόσυρτη νουβέλα με αμέτρητα κεφάλαια καταγραμμένα στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο. Εξάλλου οι κόντρες διασήμων είναι σαν τις πρόκες. Οσο πιο πολλά τα «χτυπήματα» στα ΜΜΕ τόσο πιο βαθιά μπαίνουν στις ψυχές των αντιμαχόμενων.


lazopoulos4



Κούγιας: «Ηταν πράξη απελπισίας»

Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» για το συμβάν, ο ποινικολόγος τόνισε ότι δεν χάρηκε για ό,τι συνέβη στο «Αθηνών Αρένα» όταν επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο.


lazopoulos5


«Δεν χαίρομαι γι’ αυτό που συνέβη. Hταν αποτέλεσμα μιας δικαιολογημένης αγανάκτησης για όσα επί 12 χρόνια προμελετημένα έκανε ο Λαζόπουλος εις βάρος μου. Ηταν μια πράξη απελπισίας γιατί δεν τήρησε τίποτε από αυτά που υποσχέθηκε στη συνάντηση που είχαμε παλιότερα στο κανάλι που δούλευε τότε, αλλά και σε αυτήν στο Ψυχικό. Ο Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια με κατέστρεψε αλλοιώνοντας την εμφάνισή μου, αλλά κυρίως γιατί μέσα από μονολόγους σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές που σου στερούν τη δυνατότητα να παρέμβεις προσπαθούσε να διαλύσει την καριέρα και την προσωπικότητά μου. Τα παιδιά μου, που τώρα είναι 16 και 14 ετών, έβλεπαν επανειλημμένα τον Λαζόπουλο να με γελοιοποιεί κι εγώ να μην μπορώ να αντιδράσω. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν τον χτύπησα, γιατί θα ήταν υποτιμητικό για μένα να χτυπήσω ένα ανθρωπάκι σαν αυτόν, και με λόγια μόνο του έδειξα την αηδία μου για την κατάντια του.

Η γνώμη μου, τέλος, για τον Λαζόπουλο είναι μόνο μια ερώτηση: Εάν ο Λαζόπουλος σου ζητήσει, είτε είσαι πατέρας είτε μητέρα, να του δώσεις τον γιο σου να πάει μια εκδρομή μαζί του, θα το έκανες;».

Δείτε βίντεο: Ξύλο στα μπουζούκια : Γιατί ο Κούγιας τη φύλαγε στον Λαζόπουλο...
Ξύλο στα μπουζούκια : Γιατί ο Κούγιας τη φύλαγε στον Λαζόπουλο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης