Eurovision 2019: «Ξεχωριστό τραγούδι, σπουδαία φωνή» τα σχόλια για την Κατερίνα Ντούσκα

Eurovision 2019: «Ξεχωριστό τραγούδι, σπουδαία φωνή» τα σχόλια για την Κατερίνα Ντούσκα

To βίντεο κλιπ του «Better Love» έκανε πρεμιέρα και έχει ενθουσιάσει τους φαν της Eurovision γιατί είναι «ξεχωριστό»

kdouska01
Θετικά ήταν στην πλειοψηφία τους τα σχόλια που απέσπασε το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα «Better Love», με το οποίο η νεαρή τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Ισραήλ.

«Από εμενα ενα μεγάλο ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ», «Και τελευταίο να βγει ειναι υπέροχο, καταπληκτική προσπάθεια, ωραίο βίντεο κλιπ», «Μ' αρέσει σαν ιδέα, σαν αισθητική, σαν φωνη. Στέλνουμε κάτι όμορφο και διαφορετικό», μερικά από τα σχόλια στο Twitter, αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με το οποίο θα γίνει και η προώθηση της ελληνικής συμμετοχής ανά την Ευρώπη.

Κλείσιμο
Katerine Duska - Better Love (Official Music Video) - Eurovision 2019 Greece


Δεν έλειψαν πάντως και τα χιουμοριστικά σχόλια: 




Το «Better Love» έγραψε η ίδια η ερμηνεύτρια μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon. Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή, το οποίο όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό.

Η Κατερίνα Ντούσκα κατά την παρουσίαση του βίντεο κλιπ, είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε: «Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται». Είπε ακόμη πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα γιατί, όπως προσέθεσε, πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν. Είπε ακόμα ότι το τραγούδι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης.

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και πως αυτή και η ομάδα της θα δώσουν το 1.000% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τις βραδιές Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης