Leaving Neverland: Σοκάρει ο σκηνοθέτης - Ο Jackson βίαζε τα παιδιά κάθε βράδυ

Leaving Neverland: Σοκάρει ο σκηνοθέτης - Ο Jackson βίαζε τα παιδιά κάθε βράδυ

Από χθες που το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα, πολύς κόσμος σπεύδει να εκφράσει τον αποτροπιασμό του, ενώ και το ραδιόφωνο του BBC ανακοίνωσε ότι παύει να παίζει τραγούδια του καλλιτέχνη

reed
Το περιεχόμενο του «Leaving Neverland» για τον Michael Jackson είναι όντως σοκαριστικό εξ ου και οι τόσες αντιδράσεις. Δύο άντρες περιγράφουν πώς στις τρυφερές ηλικίες των 7 και 10 ετών βρέθηκαν έρμαια των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων του ποπ σταρ.

Ο σκηνοθέτης Dan Reed μίλησε στην Telegraph μετά τον σάλο που έχει προκληθεί: «Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον Michael Jackson. Tο ψέμα που πρόβαλε όσο ζούσε ότι ήταν ο μεγάλος υπερασπιστής των παιδιών σημαίνει ότι η πτώση του θα είναι ακόμα πιο ηχηρή. Οι άνθρωποι θα πρέπει να ακούνε τα τραγούδια του, έχοντας τη γνώση ότι υπήρξε ένας παιδεραστής. Αν νιώθουν άνετα με αυτό, εντάξει, αν όχι, τότε ας ακούσουν άλλη μουσική».

Όπως εξομολογείται ο Reed, από την πρεμιέρα του «Leaving Neverland» στο φεστιβάλ Sundance δέχεται συνεχώς μηνύματα από θαυμαστές του τραγουδιστή που του εύχονται να πεθάνει και «άλλα αηδιαστικά πράγματα», ενώ και η οικογένεια Jackson ισχυρίζεται ότι οι σχέσεις του σταρ με νεαρά παιδιά ήταν απολύτως αθώες.

«Αυτό το φιλμ είναι για την αγάπη και για την προδοσία. Ο Jackson κακοποίησε αυτά τα αγόρια όχι μόνο σωματικά αλλά επίσης ψυχολογικά και συναισθηματικά. Αν δεν καταλάβουμε ότι αυτά τα παιδιά ερωτεύτηκαν τον Michael, δεν θα κατανοήσουμε γιατί έκαναν όσα έκαναν: γιατί αλλιώς να μην το πεις στη μαμά σου; Γιατί να τον υπερασπιστείς στο δικαστήριο; Η κοινωνία δεν θέλει να το δεχτεί αλλά πρόκειται για τη σάπια αγάπη του παιδόφιλου και την αγνή αγάπη του παιδιού».

Οι Safechuck και Robson που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ, είχαν αρχικά δηλώσει ότι δεν είχαν βιαστεί, μάλιστα ο Robson είχε πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Jackson στη δίκη του 2004-5 για την κακοποίηση του 13χρονου Gavin Arvizo. Ο Reed λοιπόν εξηγεί ότι πριν ξεκινήσει να ετοιμάζει το φιλμ είχε πει και στους δύο: «Θέλω να περιγράψετε και την παραμικρή λεπτομέρεια των όσων ζήσατε. Δεν μπορούμε πια να κρύβουμε τίποτε. Για τόσα χρόνια η αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι ο Michael απλώς αγαπούσε τα παιδιά, τα αγκάλιαζε και τα φίλαγε. Αλλά δεν ήταν έτσι!».

Και όντως και οι δύο άντρες δεν έκρυψαν καμία λεπτομέρεια! Ο Robson περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο την αίσθηση του πέους του Jackson στο παιδικό του στόμα, ή το αίμα που είδε στο εσώρουχό του την πρώτη φορά που ο τραγουδιστής προσπάθησε να τον βιάσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης