Ο Κώστας Βουτσάς αποχαιρετά τον Φαίδωνα Γεωργίτση: «Έχασα έναν αδελφό»
Είχαν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες
Με θλίψη αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αγαπημένο ηθοποιό Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 80 του χρόνια, ύστερα από μακροχρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Κώστας Βουτσάς, που είχε παίξει σε αρκετές ταινίες με τον Φαίδωνα Γεωργίτση, αποχαιρέτησε συγκινημένος τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του.
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σκόρπισε ρίγη συγκίνησης. «Απέραντη θλίψη σαν να έχασα έναν αδελφό! Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε Φαίδωνα! Ήσουν σπουδαίος συνάδελφος, σπουδαίος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί!», έγραψε ο Κώστας Βουτσάς.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.