Στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης χολής βρίσκεται ο Κώστας Χαρδαβέλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος γνωστοποίησε την περιπέτειά του ο ίδιος μέσω διαδικτύου λέγοντας πώς όλα πήγαν καλά, αλλά, «χωρίς χολή πια».
Ακολουθεί η ανάρτηση του Κώστα Χαρδαβέλλα: «Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας με οδήγησε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για αφαίρεση χολής. Ευχαριστώ από καρδιάς την εξαιρετική Χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη, Επιμελήτρια Α της Γ Χειρουργικής και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά με θεούς και δαίμονες! Χωρίς χολή πια, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη, επιστρέφω άμεσα στην καθημερινότητα. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον. Με συγκινήσατε…».
r>
Νωρίτερα και η σύζυγός του είχε κάνει τη δική της ανάρτηση συμπαράστασης
Να αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περιπέτεια του δημοσιογράφου με την υγεία του, μιας και όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει, πάλεψε με τον καρκίνο.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.