«Έφαγε» τον Ατζούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Ξανά Σάββατο το «Στην υγεία μας»

«Έφαγε» τον Ατζούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Ξανά Σάββατο το «Στην υγεία μας»

Δυναμικό come back του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο και καλεσμένη την Πάολα -  Στάση αναμονής για το Survivor

papadopoulos
Ηταν θέμα χρόνου και τελικά συνέβη. Η επιστροφή της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο από τον ΣΚΑΪ και πλέον ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά την “τραυματική” μετακόμιση το βράδυ της Παρασκευής επιστρέφει εκεί που τον αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα για το ερχόμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν ετοιμάσει αφιέρωμα στην Πάολα, οπότε πλέον μιλάμε για δυναμικό comeback.

Και μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να κέρδισε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως δέχεται “απανωτά χτυπήματα” καθώς το «Survivor 3» απομακρύνεται κακήν κακώς από το prime time του Σαββάτου καθώς δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και πολύ μακριά από τις επιδόσεις του παρελθόντος περιορίστηκε σε ποσοστά κάτω από το 20% στο δυναμικό κοινό.

Αυτή είναι η πρώτη διορθωτική κίνηση η οποία αποφασίστηκε από το κανάλι του Νέου Φαλήρου, καθώς αν και επίμονα έχει ζητηθεί από τον Τούρκο παραγωγό να προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να αυξηθεί η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης, εκείνος κινείται αργά και δίχως εντυπωσιακές πρωτοβουλίες.

Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα δεν ήταν τόσο αποτελεσματική σε σχέση με τα νούμερα και προς το παρόν τηρείται στάση αναμονής από το κανάλι το οποίο προσπαθεί να βρει λύσεις για το prime time το οποίο βρίσκεται στην τρίτη και ενίοτε τέταρτη θέση τηλεθέασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης