Πάμελα Άντερσον: Στην Ελλάδα για το «It's Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη
Τα γυρίσματα για την εκπομπή θα πραγματοποιηθούν αύριο και θα προβληθεί στις 2 Μαρτίου από τη συχνότητα του OPEN - Θα μείνει σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
Το μεσημέρι της Κυριακής έφτασε στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον, την οποία υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Νίκος Κοκλώνης.
Η ηθοποιός δήλωσε στις κάμερες πως ανυπομονεί για το αυριανό γύρισμα για την πρεμιέρα του σόου "It's Show Time" που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 από τη συχνότητα του OPEN.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκε με λιμουζίνα προς το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει στo κέντρο της Αθήνας, αποφεύγοντας να κάνει περισσότερες δηλώσεις.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.