«Τέλος» το γυμνό για την Κίρα Νάιτλι

«Τέλος» το γυμνό για την Κίρα Νάιτλι

«Είμαι πλέον μία μητέρα στα 30 της» δήλωσε η ηθοποιός, που το 2015 έγινε μητέρα

kira01
«Όχι» στο γυμνό λέει η Κίρα Νάιτλι που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς έγινε μητέρα.

«Ένιωθα πιο άνετα παλιότερα με το γυμνό συγκριτικά με τώρα. Έχω κάνει παιδί, είμαι στα 30 μου και νιώθω χαρούμενη με το σώμα μου. Αλλά δεν νιώθω πως πρέπει πλέον να το βγάζω τόσο πολύ προς τα έξω», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στους Times.

Η Κίρα Νάιτλι έχει μια κόρη, την Έντι, που γεννήθηκε το 2015, από τον γάμο της με τον μουσικό Τζέιμς Ράιτον.

Σε κάθε περίπτωση, η Κίρα Νάιτλι δεν απαγορεύει να την ντουμπλάρουν σε τέτοιες σκηνές. «Πρόκειται για επιλογή. Έχω την δυνατότητα να επιλέγω το άτομο που θα με ντουμπλάρει και είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία. Σκέφτεσαι, "Αυτή μοιάζει λιγάκι με σένα, αλλά είναι καλύτερο. Έχει υπέροχο κορμί, οπότε μπορεί να το κάνει". Και μετά δίνω την τελική έγκριση στην επεξεργασία» εξηγεί.

Κλείσιμο
Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι στα 22 της έπαθε νευρικό κλονισμό όταν «έχασε την αυτοπεποίθησή» της, μετά από έντονη κριτική που είχε δεχθεί για την καριέρα της.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Χάρβεϊ Γιάινστιν στις ταινίες «Begin Again» και «The Imitation Game», η ηθοποιός είπε πως νιώθει «τυχερή» επειδή ποτέ δεν είχε κάποια αρνητική εμπειρία μαζί του. «Είναι στο χέρι των θυμάτων να πουν τι είναι απαραίτητο και τι όχι, αλλά πιστεύω πως πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη», σημειώνει η ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης