Από στιγμή σε στιγμή περιμένει τη γέννηση της κόρης του ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή βρίσκεται σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας και είναι όλα έτοιμα για να φέρει στο κόσμο το μωράκι τους, που όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι κοριτσάκι.
Ο Υπάτιος θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO και έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του και του 3χρονου γιου τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ζευγάρι ανέμενε τη κορούλα τους σε μια εβδομάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται το μωρό θα γεννηθεί γρηγορότερα καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του τοκετού.
Ο Υπάτιος βρήκε το κουράγιο να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του και στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την εγκυμονούσα εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.