Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ πενθεί φορώντας μαύρο βέλο

Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ πενθεί φορώντας μαύρο βέλο

Η Choupette επανεμφανίστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram και δήλωσε πως η καρδιά της έχει σπάσει από την θλίψη

choupette-velo-ena
Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, η διάσημη Choupette, έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του αγαπημένου της ιδιοκτήτη.

Φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαύρο καπέλο με βέλο, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις πένθους και η φωτογραφία ανέβηκε φυσικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ενώ επίσης δήλωσε πως «η καρδιά της έχει σπάσει» από την θλίψη για το χαμό του αγαπημένου της Καρλ.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια λόγια. Με μια κάποτε κρύα, αλλά τώρα απλώς σπασμένη καριδά, πενθώ. Προσεύχομαι τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές να με συνοδεύσουν στο επόμενο βήμα μου στο μέλλον χωρίς τον μπαμπά μου Καρλ και ως αυτόνομη γυναίκα», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you everyone for your words of condolence. 😿 With a once cold but now simply broken heart, I am going into mourning. I pray that your kind words and well-wishes will help me to put my best paw forward in my future without Daddy @KarlLagerfeld & as my own woman.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις



Η Choupette έζησε με τον Λάγκερφελντ τα τελευταία χρόνια και ήταν το αγαπημένο του κατοικίδιο. Ζούσε σε δική της σουίτα με πολυτελές μπάνιο και ειδικό ηχοσύστημα. Την φροντίζουν δύο υπηρέτριες, ενώ έχει δικό της σεφ και δική της κομμώτρια. Διαθέτει δική της συλλογή από διαμάντια και εργάζεται ως μοντέλο. Η προσωπική της περιουσία ανέρχεται στις 2,5 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 255.000 ακολούθους.

Κλείσιμο
Φημολογείται πως η Choupette θα είναι η κύρια κληρονόμος του σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 86 ετών. Η περιουσία του εκτιμάται στις 150 εκατομμύρια λίρες και εφόσον ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια, η γάτα Βιρμανίας με το υπέροχο άσπρο τρίχωμα και τα καταγάλανα μάτια θα γίνει η πλουσιότερη γάτα στον κόσμο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης