Survivor: Αποχώρησε ξαφνικά Ελληνίδα παίκτρια

Survivor: Αποχώρησε ξαφνικά Ελληνίδα παίκτρια

Η Νάντια Μαυρουδέα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω ιατρικού προβλήματος

surv_3
Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 3 να ανακοινώσει ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο για την ελληνική ομάδα.

Το δυσάρεστο είναι ότι η Νάντια Μαυρουδέα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω ιατρικού προβλήματος, ενώ το ευχάριστο ήταν ότι η Ρία Κολοβού επιστρέφει κανονικά στην ομάδα.

«Τα άσχημα νέα είναι ότι η συμπαίκτριά σας, η Νάντια Μαυρουδέα, για ιατρικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι άλλο μαζί μας. Δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο Survivor και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γιατρός συνέστησε στην παίκτρια να αποχωρήσει.

Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καυτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε και τους δύο νέους παίκτες της ελληνικής ομάδας, τον Βασίλη Βασιλικό και την Ελπίδα Μεζιρίδου.

Survivor: Αποχώρησε για ιατρικούς λόγους η Νάντια Μαυρουδέα! Επέστρεψε η Ρία, μπήκαν οι νέοι παίκτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης