Το κανάλι HBO θα προχωρήσει κανονικά με το ντοκιμαντέρ για τον «παιδόφιλο» Μάικλ Τζάκσον

Το κανάλι HBO θα προχωρήσει κανονικά με το ντοκιμαντέρ για τον «παιδόφιλο» Μάικλ Τζάκσον

«Αυτό που θέλω είναι οι άνθρωποι να το δουν και να κρίνουν μόνοι τους» δήλωσε εκπρόσωπος του καναλιού

jak-nev
Αποφασισμένο να μεταδώσει κανονικά το ντοκιμαντέρ σχετικά με την κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον εμφανίζεται το κανάλι ΗΒΟ παρά τις περί του αντίθετου φήμες.

Το Leaving Neverland όπως είναι το όνομα του ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Sundance, αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον τραγουδιστή, στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ΗΒΟ το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί κανονικά στις 3 Μαρτίου παρά τις αντιδράσεις των δικηγόρων του ιδρύματος Μάικλ Τζάκσον.

«Αυτό που θέλω είναι οι άνθρωποι να το δουν και να κρίνουν μόνοι τους. Πιστεύω ότι θα δείτε πως πρόκειται για ένα δυνατό, συγκινητικό ντοκιμαντέρ. Όποιος το δεί θα μπορεί να αποφασίσει μόνος του» δηλωσε ο Κέισι Μπλόις από το ΗΒΟ.

«Θα μεταδοθεί κανονικά, χωρίς καμία παρέμβαση από εμάς. Έχουμε μια πολύ ισχυρή νομική ομάδα που έχει "ξεψαχνίσει" το ντοκιμαντέρ» ήταν η απάντησή του στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νομικές επιπτώσεις για το κανάλι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης