Θύμα δολοφονίας ο «νονός της σόουλ» Τζέιμς Μπράουν;

Θύμα δολοφονίας ο «νονός της σόουλ» Τζέιμς Μπράουν;

Δεκατρία χρόνια από το θάνατό του περισσότεροι από 10 άνθρωποι ζητούν νέα έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή με τη σύζυγό του

brown-ne1
Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Τζέιμς Μπράουν και της συζύγου του πριν από 13 χρόνια, τα Χριστούγεννα του 2006, ζητούν περισσότεροι από 10 άνθρωποι υποστηρίζουντας ότι ο «νονός της σόουλ» δολοφονήθηκε.

Αυτό που προκάλεσε την εξέλιξη αυτή είναι σύμφωνα με έρευνα του CNN οι υποψίες του γιατρού που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου επειδή κατά τον ίδιο η επιδείνωση στην υγεία του Μπράουν ήταν ταχύτερη του αναμενομένου ειδικά καθώς μια ημέρα πριν τον θάνατό του η κατάστασή του είχε βελτιωθεί

«Άλλαξε πολύ γρήγορα. Ήταν ένας ασθενής για τον οποίο δεν θα προέβλεπα ποτέ ότι θα πάθαινε ανακοπή... Αλλά πέθανε εκείνο το βράδυ και εγώ ρώτησα από τότε: Τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο;» είπε ο Μάρβιν Κρόφορντ στο CNN.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μια νοσοκόμα του είπε τότε ότι εντοπίστηκε ένα υπόλλειμα φαρμάκου στον σωλήνα με τον οποίο ανέσαινε ο Μπράουν προσθέτοντας ότι «πιθανόν κάποιος θα μπορούσε να του είχε δώσει μια παράνομη ουσία που οδήγησε στο θάνατό του».

Ο δημοσιογράφος του CNN που υπέγραψε την έρευνα επικαλέστηκε τουλάχιστον 11 άτομα που του είπαν ότι θα έπρεπε να ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του Μπράουν. «Υπάρχουν θεμιτά ερωτήματα για τον θάνατο του Τζέιμς Μπράουν που μπορούν να απαντηθούν μόνο με νέα αυτοψία και νέα έρευνα» δήλωσε ο Τόμας Λέικ.

Ανάμεσα στους 11 καταγγέλοντες είναι η τέταρτη σύζυγός του Μπράουν, Τόμι Ρέι, ο μάνατζέρ του Φρανκ Κοψίδας και ένας από τους έξι κληρονόμους του, ο Ντάριλ Μπράουν. «Είχα πάντα και έχω ακόμη ερωτήματα... Δεν θα με πείραζε μια νέα έρευνα» είπε στον δημοσιογράφο του CNN ο αιδεσιμότατος Αλ Σάρπτον που ήταν φίλος του Μπράουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης